Популярній екс-ведучій Нового каналу Олі Фреймут виповнилося 41: які шоу вела та які мали високі рейтинги

Оля Фреймут відсвяткувала свої 41. З цієї нагоди згадаємо зірковий шлях телеведучої, її шоу, початок роботи на телеекрані та всі смішні моменти з кар'єри. Все найцікавіше в нашій статті.

Оля Фреймут – взірець етикету, стриманості та граційності. Її манери та вміння правильно відстоювати особисті кордони просто вражають. Ця жінка знає, що сказати і як захистити себе словом.

Народилася 25 лютого 1982 року. Свою першу популярність здобула завдяки появі на Новому каналі в ранковому шоу “Підйом”, з зірковими друзями Сергієм Притулою та Олександром Педаном. Ця трійка буквально заполонила серця глядачів. “Та білявка з Підйому” – так називали Фреймут в часи її розвитку кар’єри.

Оля Фреймут, Сергій Притула та Олександр Педан на Підйомі

Проте шалений успіх, свій імідж та статус “Зіркового ревізора країни” отримала завдяки виходу проєкту “Ревізор” у 2011 році. Шоу мало на меті перевірити якість обслуговування ресторанів, кафе, готелів. Ольга прекрасно справлялася з цим завданням й зараз всі сумують за тією Фреймут.

Ревізор Ольга Фреймут

Після “Ревізора”, телеведуча була на піку своєї слави. Далі виходять шоу “Хто зверху” разом із Сергієм Притулою, “Голос країни. Перезавантаження”, але вже на 1+1.

З 2014 по 2015 року вирішила повернутися у свій старий облік, щоб покращити сервіс закладів в Україні. Стала ведучою програми “Інспектор Фреймут”, яку невдовзі закрили.

Спробувала знову працювати на Новому каналі, де дебютувала в ролі суворого директора “Від пацанки до панянки” у 2018 році, потім було ток-шоу Оля”, але жоден з проєктів не зміг повернути їй ту популярність та славу.

Оля Фреймут на ток-шоу Оля

Зараз жінка з’являється рідше на телеекранах. Професійно займається етикетом та пише свої книги.

За роки своєї активної діяльності, глядачі з цікавістю згадують й всі смішні моменти в проєктах Фреймут. Чого тільки варта програма “Ревізор”. Зламані шафи, телевізори, дотепні жарти на кухні та в залі закладів, сміх зірки – все це відклалося в пам’яті всіх прихильників Фреймут.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.