На домашньому: переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала, як виглядає вдома – без Заливако тільки краща

Анна Богдан – переможниця проєкту "Холостяк-11". Показала, який вигляд має вдома, коли її ніхто не бачить. Всі цікаві деталі дізнавайтеся в нашій статті. 

Так, на своїй сторінці в Instagram Богдан зажди дивує своїми новими світлинами, де показує, як проводить вільний час, подорожує та змінюється.

Нещодавно екс-кохана Заливако опублікувала нове фото, де показала, який вигляд має наодинці у себе вдома. Зазначимо, що дівчина завжди доглянута, любить стильно одягатися, змінювати зачіску та не боїться різних експериментів.

Анна Богдан постала в домашньому стильному костюмі, із зібраним волоссям та легеньким макіяжем. Для фото, дівчина одягла маленькі сережки, які дуже їй пасують. Підписала світлину коротко, але зрозуміло: “На домашньому”. Від підписників переможниця “Холостяка-11” отримує чимало компліментів та похвали.

Сторіз Анни Богдан в Instagram

Нагадаємо, що в юні роки, Богдан працювала у світі модельного бізнесу. Їй подобалася увага, фотографуватися, бувати на показах, але зараз вирішила присвятити своє життя подорожам. Анна працює у сфері обслуговування, турагенткою.

Своїх прихильників отримала завдяки шоу про кохання “Холостяк-11”. Головним героєм став Михайло Заливако. Він зробив вибір на користь Анни Богдан. Вона завоювала його серце своєю справжністю, щирістю, любов’ю життя та усіляких активностей.

Михайло Заливако та Анна Богдан
Михайло Заливако та Анна Богдан

Закохані мали спільні плани на майбутнє, жили разом, планували сімейне життя та дітей, проте Аня приголомшила всіх зізнанням, що вони з Михайлом більше не разом. Це було її рішення, яке далося дівчині дуже непросто.

Зараз колишні не спілкуються, хоча всі сподівалися, що пара зможе помиритися та знову бути щасливою.

Схожі статті