Олег Скрипка публічно назвав Надю Дорофєєву “цинічною” та пояснив чому: “Це патріотичний цинізм”

Знаменитий український співак Олег Скрипка висловився про репертуар Наді Дорофєєвої, а також заговорив про патріотизм в шоу-бізнесі. Усі деталі в статті.

Після 24 лютого в українському шоу-бізнесі відбулися кардинальні зміни. Зокрема, більшість артистів, які захотіли і надалі будувати нову Україну перейшли на державну, і навіть зайнялися перекладом свого репертуару.

Серед таких зірок опинилася і Надя Дорофжєва. Останні її композиції були написані солов’їною, а її продюсерка Ірина Горова тим часом активно закликає співвітчизників слухати лише українське, і повністю відмовитися від російського контенту.

Олег Скрипка публічно назвав Надю Дорофєєву цинічною

Нещодавно Олег Скрипка висловився про такого роду патріотизм і описав його за допомогою слова цинічний. Виконавець вважає, що Україна переживає культурну катастрофу, а на сцені зараз велика кількість бізнесменів, а не музикантів. До першої категорії він відносить і Надю Дорофеєву.

Олег Скрипка вперше показав своїх дітей
Олег Скрипка публічно назвав Надю Дорофєєву цинічною

Про своє ставлення до бізнесу у музиці Олег розповів на YouTube-каналі “Твоє місто“:

“Це патріотичний цинізм, щирі циніки. Є людина сцени, а є бізнесмен сцени. Вони класно побудували кар’єру, а деякі з них більш-менш нормально співають”, — зізнався Скрипка, і додав, що це є результатом впливу російської сцени. – “Тобто був російськомовний контент і якісь україномовні дурники”, – поділився своїми поглядами виконавець.

Надя Дорофєєва
Олег Скрипка публічно назвав Надю Дорофєєву цинічною

Варто відзначити, що Надя поки що ніяким чином не відреагувала на таку оцінку своєї творчості.

Нагадуємо, Олег Скрипка вважається титаном українського шоу-бізнесу, адже був одним з перших, хто прославив Україну далеко за її межами. При цьому, чоловік обожнює брати участь у заходах, які не приносять гроші, але допомагають в єднанні людей. Скрипку можна побачити на різноманітних фестивалях, ярмарках, тощо.

Тим часом артисти, які тривалий час перебували під крилом Потапа на даний момент переживають не найкращі часи в інформаційному просторі, адже постійно піддаються критиці.

Схожі статті