Нова обраниця Володимира Остапчука Катерина Полтавська підтвердила чутки про весілля: “Мій чоловік”

Нова дівчина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська підтвердила чутки про їхній імовірний розпис. Всі деталі в нашій статті.

Невдовзі після розлучення з другою дружиною Христиною Горняк Володимиру Остапчуку знову вдалося здивувати свою публіку, адже з’ясувалося, що в нього з’явилася нова обраниця.

На цей раз мова йде про молоду модель з Чернівців Катерину, яка активно веде власний блог, а тому видає певні деталі свого особистого життя з телеведучим.

Нова обраниця Володимира Остапчука підтвердила чутки про весілля

Нова обраниця Володимира Остапчука підтвердила чутки про весілля
Нова обраниця Володимира Остапчука підтвердила чутки про весілля

Так, нещодавно дівчина спровокувала чутки про одруження з зіркою. Сталося це після публікації її фотографій з паспортного сервісу, у дописі до яких дівчина додала дату та емодзі червоного серця.

Аудиторія вирішила, що Володимир дійсному міг одружитися зі своєю новою обраницею, тим паче, що він ніколи у таких випадках не затягує.

Нова обраниця Володимира Остапчука підтвердила чутки про весілля

Нещодавно на особистій сторінці Катерини в соціальній мережі Instagram з’явилися нові фотографії їхнього обіду з коханим, і на цей раз Полтавська назвала телеведучого “своїм чоловіком”.

Також підписники звернули увагу на те, що дівчина з’їдає таку саму порцію обіду, що і її чоловік.

Нагадуємо, що минулого року Володимир Остапчук пережив гучний скандал зі своєю колишньою дружиною Оленою Войченко та на той момент нинішньою Христиною Горняк. Перша благовірна шоумена вивезла їхніх спільних дітей до Канади, і Володимир наполягав, що вона не дає йому спілкуватися зі спадкоємцями.

В результаті Олена пішла на інтерв’ю, в якому розповіла багато нових деталей про колишнього та його нову дружину. Через декілька місяців Христина Горняк повідомила, що їхньому шлюбу з Володимиром прийшов кінець.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.