|
26.02.2023 15:45

Нова обраниця Володимира Остапчука Катерина Полтавська підтвердила чутки про весілля: “Мій чоловік”

Невдовзі після розлучення з другою дружиною Христиною Горняк Володимиру Остапчуку знову вдалося здивувати свою публіку, адже з’ясувалося, що в нього з’явилася нова обраниця.

На цей раз мова йде про молоду модель з Чернівців Катерину, яка активно веде власний блог, а тому видає певні деталі свого особистого життя з телеведучим.

Нова обраниця Володимира Остапчука підтвердила чутки про весілля

Нова обраниця Володимира Остапчука підтвердила чутки про весілля

Так, нещодавно дівчина спровокувала чутки про одруження з зіркою. Сталося це після публікації її фотографій з паспортного сервісу, у дописі до яких дівчина додала дату та емодзі червоного серця.

Аудиторія вирішила, що Володимир дійсному міг одружитися зі своєю новою обраницею, тим паче, що він ніколи у таких випадках не затягує.

Нова обраниця Володимира Остапчука підтвердила чутки про весілля

Нещодавно на особистій сторінці Катерини в соціальній мережі Instagram з’явилися нові фотографії їхнього обіду з коханим, і на цей раз Полтавська назвала телеведучого “своїм чоловіком”.

Також підписники звернули увагу на те, що дівчина з’їдає таку саму порцію обіду, що і її чоловік.

Нагадуємо, що минулого року Володимир Остапчук пережив гучний скандал зі своєю колишньою дружиною Оленою Войченко та на той момент нинішньою Христиною Горняк. Перша благовірна шоумена вивезла їхніх спільних дітей до Канади, і Володимир наполягав, що вона не дає йому спілкуватися зі спадкоємцями.

В результаті Олена пішла на інтерв’ю, в якому розповіла багато нових деталей про колишнього та його нову дружину. Через декілька місяців Христина Горняк повідомила, що їхньому шлюбу з Володимиром прийшов кінець.