Олена Мозгова показала 8-річну доньку не від колишнього чоловіка Пономарьова: плід справжнього кохання

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова та її чоловік Девід Аксельрод показали, як виглядає їхня спільна дочка. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

8 років тому знаменита українська продюсерка Олена Мозгова офіційно вступила в шлюб з музикантом Девідом Аксельродом. Не дивлячись на свій скептицизм у питаннях подружнього життя та штампів у паспорті, героїня нашої статті пішла на цей крок, адже була вагітною.

Незабаром в неї мала з’явитися третя донечка, яку пара назве Мією.

Олена Мозгова показала 8-річну доньку

Олена Мозгова показала 8-річну доньку

Так, Олена Миколаївна є матір’ю трьох дівчат. Найстаршу Зою вона народила від таємничого чоловіка, особистість якого так і не розкрила. Женя з’явилася у її стосунках з Олександром Пономарьовим. Обидві дівчата дуже болісно сприйняли новину про розставання продюсерки з музикантом, і навіть зараз падчерка співака підтримує з ним зв’язок і називає його своїм батьком.

Натомість Мія — плід справжнього кохання, адже саме у шлюбі з Девідом Мозгова знайшла своє щастя та досягла абсолютної гармонії. На честь 8-річчя спільної дочки Девід Аксельрод нещодавно оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію Мії. Дівчинка постала у сукні із повітряними кульками в руках.

Олена Мозгова показала 8-річну доньку

Користувачі мережі звернули свою увагу і на чарівність дівчинки, і на її неймовірну схожість з матір’ю.

Нагадуємо, 2 роки тому Олена Мозгова дізналася про свій діагноз – синдром Лайма. Зірка довго боролася за своє здоров’я, але ця боротьба була настільки важкою, що в якийсь момент продюсерка захотіла, щоб усьому цьому настав кінець. Через рік Олена Миколаївна зізналася, що від цього кроку її утримала дочка, заради якої вона прийняла рішення жити далі.

Схожі статті