Ані Лорак публічно згадала про шлюб з Налчаджиоглу і вразила заявою про екс-чоловіка: “Нестача самоповаги”

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак вперше за тривалий час пригадала свої минулі стосунки і назвала їх "токсичними". Усі деталі в нашій статті

Декілька тижнів тому Ані Лорак вперше за багато років офіційно підтвердила, що знаходиться в романтичних стосунках. Новим бойфрендом артистки став іспанський тренер з йоги Ісаак Віджраку.

Закохані проводили багато часу разом, перш ніж заговорити на публіку про своє кохання. Втім, зараз роман між зіркою та її тренером вже не є секретом.

Ба більше, це вплинуло і на стосунки Лорак з її колишнім чоловіком Муратом Нвлчаджиоглу. Вперше за тривалий час вона наважилася публічно дати оцінку тому, через що пройшла з бізнесменом.

Ані Лорак згадала про шлюб з Муратом Налчаджиоглу

Як виглядає Ані Лорак після повернення до росії
Ані Лорак згадала про шлюб з Муратом Налчаджиоглу

Так, Ані оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, що її попередній досвід любовних стосунків був токсичним. І лише зараз вона знає, що таке справжнє кохання.

Примітно, що свою нову любовну історію Кароліна активно використовує у якості піар-компанії для нових композицій, які от-от мають вийти на музичні майданчики. У коментарях під публікацією користувачі мережі розійшлися у своїх думках: певна частина аудиторії не припиняє закликати Лорак підтримати свою батьківщину, а інші підписники відкрито намагаються захищати виконавицю і підтримати її в нинішньому становищі.

Нагадуємо, що Кароліна повідомила про своє проживання в Іспанії через півроку зникнення з інформаційного простору. Увесь цей час її дочка Софія проживала в Туреччині з бабусею по батьківській лінії. За минулий рік користувачі встигли помітити, що родина пережила серйозні зміни у зв’язку з війною.

Схожі статті