“Взяли і втекли”: Віталій Козловський назвав причину виїзду Влада Ями з України до Сполучених Штатів

Знаменитий український співак Віталій Козловський вперше прокоментував втечу Влада Ями разом з родиною до Сполучених Штатів Америки та хейт до хореографа.

Втеча знаменитого українського хореографа Влада Ями до Сполучених Штатів свого часу наробила багато гаміру. Артист досі бореться з критикою на його адресу, яка досить помітна завдяки тому, що чоловік активно веде свій мікроблог соціальній мережі Instagram.

Віталій Козловський назвав причину втечі Влада Ями з України

Танцюрист здебільшого піддавався критиці і від своїх колег, але нещодавно Віталій Козловський вирішив стати на сторону Влада, пояснивши в інтерв’ю “Зірковому шляху”, чому хореограф не залишився на батьківщині, а ховається у Флориді.

За словами виконавця, у Влада є обов’язки перед його родиною, адже в нього є дружина і маленький син. А тому зовсім не дивно, що він таким чином розставив свої пріоритети.

Влад Яма показав, як виглядав у молодості
Віталій Козловський назвав причину втечі Влада Ями з України

“Мене розлютило це на початку війни. Перші півроку війни це мене дуже обурювало. Це для мене було незрозумілим моментом. Люди, які на перший погляд здавалися авторитетними, взяли та втекли. Але я сьогодні їх не засуджую та не маю права на це. Це неправильно, що колись у своїй голові це робив. Кожен страх війни переживає по-своєму”

Варто відзначити, що Влад спочатку взагалі не розповідав про те, чим займається і як влаштувався в Сполучених Штатах, але згодом через сильний тиск від аудиторії заявив, що буде звітувати про збори коштів, в яких бере участь. Так, хореографу вдалося зібрати колосальні суми, які відправляються на допомогу Україні.

Також зірка постійно згадує про Україну і говорить про те, як мріє повернутися додому. Втім, з лютого минулого року артист жодного разу не відвідував батьківщину.

Схожі статті