Усі судді Голосу країни: хто відбирав найкращих українських вокалістів – не тільки Пономарьов, Балан та Кароль

Голос країни – це, мабуть, найпопулярніше вокальне телевізійне шоу України, яке триває вже дванадцять років. За цей час чимало змінилося у проєкті.

Уже дванадцять років поспіль на телеекранах українців та українок виходить знамените вокальне шоу “Голос країни”, де прості люди з різних міст України та світу приходять та стають відомими завдяки своєму колосальному талантові до співу. За дванадцять сезонів Голосу чимало змінилося у проєкті. Приходили не тільки нові учасники, а і тренери. Їх було дуже багато, хтось приходив, а потім ішов назавжди, а хтось сидів у кріслі, що крутиться, не один і не два, навіть не три сезони.

Перший сезон

У 2011-му на каналі 1+1 вперше вийшов “Голос країни”. Тоді першими суддями українського вокального шоу стали українська легендарна співачка-переможниця Євробачення Руслана, російський виконавець Стас П’єха, Діана Арбеніна та Олександр Пономарьов.

Другий сезон

Восьмого січня 2012-го на екрани вийшов новий сезон із оновленим складом журі. Тоді у крісла сіли Олег Скрипка, Валерія, а з першого сезону лишилися Арбеніна та Пономарьов.

Третій сезон

У третьому сезоні з’явилися Тіна Кароль та Святослав Вакарчук. У кріслах лишилися журі попереднього сезону – Скрипка та Пономарьов.

Четвертий сезон

У чотирнадцятому році сталося майже повне оновлення суддів телешоу. Тоді лишився лише Вакарчук, який потім ще довго не покидав тренерське крісло. А його трьома колегами стали грузинка Гвердцителі, російський співак Лазарєв та зрадниця Ані Лорак.

П’ятий сезон

У п’ятнадцятому році сталося легендарне повернення всіх суддів попередніх сезонів. Лишився Вакарчук, до нього повернулися Кароль та Пономарьов. Новеньким став продюсер Потап.

Г
Голос країни-5

Шостий сезон

У шостому сезоні тренери були ідентичні до п’ятого. Хіба на зміну Пономарьову прийшов Іван Дорн.

Сьомий сезон

У сьомому сезоні було два нові володарі тренерських крісел. До Тіни Кароль та Потапа доєдналися Джамала та Сергій Бабкін.

Восьмий сезон

У восьмому сезоні склад тренерів не змінювався.

Дев’ятий сезон

Якщо два сезони були стабільними, то дев’ятий став сезоном змін. Тоді на посаді тренера лишилася Тіна Кароль, а до неї долучилися Дан Балан, Потап і Настя та Дмитро Монатік.

Десятий сезон

Ювілейний сезон провели тренери з попереднього сезону без змін.

Т
Тренери 9 та 10 сезонів Голосу країни

Одинадцятий сезон

У одинадцятому сезоні тренерами лишилися Кароль та Монатік. На проєкт вперше потрапили Олег Винник та Надя Дорофєєва.

Дванадцятий сезон

Крайній сезон був у оновленому складі тренерів. Тоді сталося легендарне повернення Святослава Вакарчука, Потапа. З минулого сезону лишилася Дорофєєва. Новенькою стала Оля Полякова.

Схожі статті