Синьо-жовтий у тренді: як українські зірки поєднують кольори прапору в одязі – Осадча, Кароль, Білик

Останній рік для українців та українок став настільки знаковим, що ці знаки – любові та важливості свого рідного краю, тепер є буквально скрізь – і в одязі теж.

2022-й рік став надзвичайно знаковим для кожного українця та українки. Чому знаковим? Бо події, трагічні та сумні, які відбуваються зараз в Україні, тепер із кожним із нас завжди. І знаки ми бачимо постійно – усі вони нагадують рідний край. Наприклад, у одязі часто можемо побачити свідоме чи несвідоме поєднання синього та жовтого кольорів. Наші зірки продемонстрували також свої вбрання, кольору прапора України.

Катерина Осадча

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча не так давно позувала перед камерою в жовтому светрі з синім сердечком на ньому. Жінка славна своїм бездоганним стилем одягу. Осадча на світлині показалася із красивими жовтими квітами. Вона підписала фотографію своїми розмірковуваннями стосовно двадцять четвертого лютого.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

Тіна Кароль

Популярна українська співачка Тіна Кароль відома своїми яскравими концертними костюмами. Жінка найчастіше позує у вишуканих сукнях, у яких вона виступає на концертах по всьому світові. Стосовно синьо-жовтих кольорів це теж не виняток. Тіна Кароль показала не одну фотографію у красивих сукнях із концертів. Вони всі в синьо-жовтих тонах.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Ірина Білик

Популярна українська співачка Ірина Білик позувала у спортивному стилі. Синьо-жовте худі дуже гарно підходить до образу співачки. Худі прикрашає жовтий герб України. Жінка не один раз показувалася в синьо-жовтих кольорах у своєму одязі.

Ірина Білик
Ірина Білик

Синьо-жовтий – це істинний тренд не тільки 2022-го року, а і всього часу повномасштабної війни, яка триває вже понад рік і вбиває щодень багато людей.

Схожі статті