Як виглядає таємне кохання Софії Ротару? Красень з пишними вусами та глибоким поглядом підкорив серце легенди

Легендарна українська співачка Софія Ротару все життя приховувала від шанувальників правду про своє особисте. Втім, дещо фанатам все ж таки вдалося з'ясувати.

Легенда української естради Софія Ротару була заміжня лише раз. Її шлюб з Анатолієм Євдокименко протривав близько 30 років, після чого співачці довелося поховати свого чоловіка. Зірка помер від інсульту, і залишив після себе сина Руслана, крупний бізнес та розбите серце дружини.

Як виглядає імовірний таємний чоловік Софії Ротару

Але подейкують, що до весілля з Анатолієм у Софії Михайлівни були ще одні серйозні стосунки, які імовірно могли навіть перейти в офіційний у шлюб. Мова йде про взаємини співачки з композитором Володимиром Івасюком.

Як виглядає імовірний таємний чоловік Софії Ротару

У легенди естради велика кількість спільних кадрів з чоловіком, що говорить про те, що вони досить багато часу проводили разом.

Володимир Івасюк написав декілька композицій для артистки, які зробили її суперзіркою, і подейкували, що вплинув і на саму співачку. Пліткували, що у пари навіть була спільна дитина, однак Софія Михайлівна дану інформацію спростувала.

Володимир Івасюк та Софія Ротару. Чорно-біле фото оброблене у кольорі

Коли Івасюк помер на похоронах чекали на виконавицю, однак вона фізично не могла встигнути на церемонію, адже знаходилася неймовірно далеко. Втім, люди не полишали надії, що Ротару все ж таки з’явиться.

Зараз артистка самотня. Вже 20 років вона не вступала у стосунки, принаймні не говорила про це публічно. Управління компанією перейшло у руки до її сина, а сама співачка веде затвірницький образ життя. Про композитора вона публічно не згадувала десятиліттями, але свого часу обіцяла, що коли піде з великої сцени, розкриє багато своїх секретів.

Схожі статті