Дві Олени з ультрамодним боб-каре: як виглядають головні жінки Володимира Зеленського, у яких багато спільного

Володимир Зеленський став відомим ще під час ігор у КВК, а вже згодом почався "Вечірній квартал", де у нього з'явилась квартальна дружина, яку сприймали за реальну.

Володимир насправді одружився ще у юності, і його обраницею стала дівчина, на ім’я Олена Кияшко, яку зараз ми всі знаємо, як першу леді України. Проте до певного періоду, про це мало хто знав. Оскільки на сцені кохання з Зеленським постійно грала Олена Кравець. З самого започаткування “Вечірнього кварталу” Олена та Володимир завжди виступали як подружня пара, тому майже вся Україна довгий період часу думала, що саме Кравець і є дружиною Зеленського.

Кравець та Зеленський

Проте, попри всі чутки ні Володимир, ні Олена не поспішали розповідати щось про своє особисте життя на публіку. А насправді Кравець також була і є заміжня жінка. Проте вона не вважала, що її особисте життя має бути публічним.

Чоловіка Олени звати Сергій Кравець, тобто саме його прізвище носила акторка “Кварталу”, коли поступово ставала відомою особистістю. Тож, сімейне життя Кравець і Зеленського ніколи не ставало на перший план, оскільки вони, в першу чергу позиціювали себе акторами, і хотіли, щоб їхня творча діяльність в першу чергу цікавила глядачів.

Олена Зеленська інколи також виходила на сцену “Кварталу”, але мало хто тоді знав, що саме ця блондинка і є дружиною майбутнього президента. І лише у 2019 році, коли жінка стала першою леді України, про неї дізналися всі. А згодом президент розповів свою історію кохання. І ось тоді все стало на свої місця.

Подружжя Зеленських

До того ж в той самий час шанувальники почали цікавитись життям Олени Кравець. І тоді також стало відомо, що жінка давно заміжня та має трьох діточок. Та, крім того, що родина Кравець та родина Зеленських є не тільки колегами, а ще й друзями та кумами у реальному житті.

Схожі статті