Лілія Ребрик вперше показала свою свекруху: як виглядає мама Андрія Дикого, яка полюбила зіркову невістку

Лілія Ребрик відома українська телеведуча та акторка, яку любить більша частина українських глядачів, адже вона віддається своїй професії наповну. Тому, щирість Лілі завжди приваблює людей.

Оскільки жінка є дуже популярною, то її особисте життя завжди знаходиться під прицілом журналістів та шанувальників. Зараз же історія кохання Ребрик досить стабільна та яскрава. Але колись цей чоловік перегорнув життя акторки повністю.

Лілія та Андрій

Історія Андрія Дикого та Лілії Ребрик розпочалась під час шоу “Танці з зірками” де вони стали партнерами й майже одразу відчули, що між ними є не тільки танці, а ще й реальні почуття. Але обидва намагалися це приховати, бо на той момент Дикий був одружений, а Ребрик перебувала у стосунках. Проте свою пристрасть на паркеті вони не грали, вона йшла зсередини, бо хімію, яка виникає між чоловіком та жінкою підробити неможливо.

Так, по завершенню шоу пара розійшлась, але думки один про одного не відпускали, тому Ліля та Андрій вирішили поговорити та зізналися один одному в сильних почуттях. Тоді й почалась історія кохання, яка живе до сьогоднішнього дня. Ситуація з батьками своїх обранців не у всіх складається гарно, бо є завжди ревнощі та боротьба поколінь. А оскільки Лілія фактично є розлучницею, адже Дикий розлучився з першою дружиною заради Ребрик, то його мама могла б не любити та не прийняти нову невістку.

Але все склалося набагато краще. Відомо, що зараз у Лілі гарні стосунки з батьками чоловіка, вони взаємно поважають один одного та мають чудові стосунки. Про це, на своїй сторінці в instagram розповіла Ребрик. Жінка виклала фотографії зі своїми свекрами, та зізналась, що дуже любить їх і має ідеальні стосунки зі свекром та зі свекрухою.

Сторіс Лілії Ребрик

Та варто сказати, що мама Андрія виглядає досить молодою та доглянутою жінкою, яка виглядає життєрадісною та дуже доброю. До того ж, на перший погляд, Лілія чимось наче схожа на маму свого коханого чоловіка.

Схожі статті