Фіналіст “Холостячки-2” Дмитро Шевченко розповів, чому він розійшовся зі Златою Огнєвіч: “Чогось не знаємо”

Дмитро Шевченко став відомим завдяки романтичному проєкту "Холостячка". Діма прийшов боротися за прихильність співачки Злати Огнєвіч і дійшов до самого фіналу, проте на шоу кохання не склалося.

Історія Дмитра та Злати на проєкті розвивалася досить поступово та спокійно, оскільки чоловіків було багато і кожен намагався якось проявитися й здивувати жінку. А Дмитро виявився дуже сором’язливим, але це не завадило йому завоювати увагу Злати. Поступово Діма ставав більш сміливим і навіть одного разу викрав співачку та влаштував для неї незабутнє побачення у лицарському стилі.

Злата та Дмитро нс проєкті

Після цього Злата дуже здивувалась та звісно, її інтерес до Дмитра виріс. І саме після цього історія стосунків стала більш жвавою. Бо принаймні тоді артистка впевнилась що Шевченко готовий заради неї на вчинки. І це розвіяло всі сумніви Злати. Тому Діма дійшов до фіналу, але вибором співачки став не він.

Проте згодом виявилось що вони сусіди у реальному житті та живуть в одному житловому комплексі, і, звісно їхнє спілкування не припинялося, бо Огнєвіч ходила до Дмитра на тренування з боксу. Та й те, що вони сусіди, давало їм змогу часто бачитися. Тому, гарні стосунки між Дмитром та Златою збереглися й до сьогоднішнього дня. І про це він розповів у сторіс в соцмережі instagram.

Також Дмитра запитали, чому він розійшовся зі Златою, і це питання досить сильно здивувало чоловіка, адже стосунків у них не було. Лише дружба, і не більше. До того ж Шевченко не єдиний чоловік з “Холостячки”, з яким Злата підтримує гарні дружні стосунки. Тому Шевченко відповів так: “Чогось не знаємо?”. Та відмітив Огнєвіч.

Сторіс Дмитра

Тож, ніяких романтичних стосунків між Дімою та Огнєвіч поза проєктом не було і немає, є тільки дружба та гарне взаєморозуміння.

Схожі статті