Екс-чоловік Примадонни Філіп Кіркоров влаштував черговий скандал через питання про Пугачову: “Чао”

Філіп Кіркоров колись був улюбленим артистом, як в росії, так і в Україні. Він залюбки виступав в Україні, знімався в шоу та давав великі концерти. Мав велику кількість друзів серед українських артистів, але не зараз.

Кіркоров має неабияку популярність, його старі пісні знають навіть діти, і це дійсно так. Раніше по телебаченню ми часто бачили кліпи з Кіркоровим, де він разом з українськими артистами співав дуетом. Також ми всі пам’ятаємо участь Кіркорова в українських мюзиклах. Наприклад, “Вечори на хуторі біля Диканьки”, де співак зіграв роль чорта. І насправді цей мюзикл є й досі популярним, оскільки це ціла історія.

Кіркоров з Пугачовою

Також у 90-ті Кіркоров став чоловіком примадонни російської естради Алли Пугачової. Здається у них було настільки шалене кохання, яке було прикладом для багатьох. Але, цей шлюб довго не проіснував. Хоча пара навіть повінчалась, бо тоді молодята були впевнені, що їхнє кохання буде існувати протягом усього життя. Та після розлучення кохання до Пугачової у Філіпа не пройшло. І, здається, що вона є, була та залишається єдиним коханням артиста. Бо більше він жодну жінку у своєму житті покохати так і не зміг.

Та останніми роками співак дуже відштовхує аудиторію своєю неадекватною поведінкою. Він не соромиться використовувати нецензурну лексику на адресу його оточення. Кіркорову насправді все одно, хто перед ним, жінка або чоловік. Тому, багато хто просто впевнений, що артист приймає якісь речовини, що роблять його поведінку нестримною та неадекватною.

Кіркоров на шоу

Так, зараз він є суддею шоу “Маска”, де в останньому випуску знову потрапив у скандал. Річ в тому, що чоловікові(поставили питання про пісню його екс-дружини Алли Пугачової. Це зробила одна з учасниць, яка співала у костюмі лисиці. Дівчина запитала, чи не бентежить його звернення “самодур” у пісні Примадонни “Чао, дорогенький”, яка присвячена Кіркорову. На це співак агресивно відповів учасниці шоу “Сама дура, бездарність”.

Кіркоров знову поскандалив

Тож, навіть будучи суддею Кіркоров не може стримувати своїх емоцій та судити об’єктивно і без агресії та прискіпливості. Це вже не перший випадок з неконтрольованістю Кіркорова. Проте це й робить його не надто бажаним артистом серед усіх інших.

Схожі статті