Алекс Топольський зізнався, чи зраджували йому жінки протягом життя: “Може я просто не все знаю”

Алекс Топольський став головним героєм останнього сезону найромантичнішого шоу "Холостяк", де за його серце змагались дуже різні дівчата, але імпульси у його серці відповідали взаємністю лише одній з них.

Алекс прожив половину свого життя у США, куди поїхав ще у юності, до того ж самостійно. Там Олександр хотів досягти успіху та побудувати свій власний бізнес. Звісно, він пройшов багато етапів і невдач. Проте це й закаляє людину. Якби все завжди у нашому житті було легко, ми б ніколи не навчилися цінувати своїх досягнень та їхньої цінності.

Топольський звісно мав стосунки з американками, але це те той типаж жінок, які є надто привабливими для українських чоловіків, оскільки різні цінності, різний менталітет, різні погляди на життя та, звісно, виховання. Тому, пробувши у стосунках з американською дівчиною, Алекс захотів знайти свою долю саме в Україні. Оскільки часу у нього немає на пошуки нареченої, він вирішив звернутися за допомогою до проєкту “Холостяк”, де є можливість познайомитися з великою кількістю різних дівчат.

Алекс познайомився на проєкті з великою кількістю дівчат, які вже є особистостями, кожна з них має свою улюблену справу по життю, кожна чогось досягла, кожна знає, чого вона хоче від життя та що саме їй хочеться бачити у своєму чоловікові.

Тому, чоловікові було не легко впоратися зі своїми емоціями, та не достатньо часу було аби розібратися зі своїми почуттями до дівчат та в їхньому світогляді. Але все ж таки його серце відчуло потяг до Каті Лозовицької, яка й стала переможницею 12-го сезону та завоювала прихильність Алекса.

Та стосунки пари після шоу недовго проіснували, оскільки їхнє бачення стосунків згодом виявилось різним. І зараз Топольський дуже відомий та популярний холостяк, якому часто ставлять різноманітні питання. Так, днями Олександра запитали чи зраджували йому колись. На що він відповів, що наскільки він знає, то ні.

Сторіс Алекса

Тобто, в усіх своїх стосунках Алекс був вірним своїй другій половинці, і йому були вірні. І насправді це прекрасно, тому що зради – це не про любов і не про людяність.

Схожі статті