Балерина Катерина Кухар стала мамою і показала на руках новонароджене малятко: “Мій маленький принц”

Всесвітньо відома українська балерина Катерина Кухар сколихнула мережу кадрами свого маленького сина. Усі деталі події дізнайтеся в нашій статті.

Багато років тому найголовніша зірка українського балету Катерина Кухар пережила велику біль: зірка поховала свою дочку, свого первістка. Коли балерина згадує про це, не може втримати сліз.

Ба більше, на відновлення від втрати в неї пішо пішло півроку. За словами артистки, за цей час вона майже не піднімалася з ліжка і не усвідомлювала, як буде жити далі. Саме тому поява її сина Тимура стала не просто головною подією в житті зіркової мами, а подарунком небес.

Катерина Кухар стала мамою і показала новонароджене маля

Хлопчик народився в стосунках не з нинішнім чоловіком балерини Олександром Стояновим. Особистість батька її сина Катерина досі не розкрила.

Катерина Кухар стала мамою і показала новонароджене маля

Однак, за чутками, першим чоловіком Народної артистки був син відомої української тренерки з фігурного катання Галини Кухар. Зараз Тимур не дозволяє своїй матері показувати його на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, демонструє непростий, але сильний характер і прекрасно ладнає зі своїм вітчимом.

Катерина Кухар стала мамою і показала новонароджене маля

На честь дня народження хлопчика Кухар оприлюднила у своєму мікроблозі кадри, коли він був ще маленьким, і лагідно назвала його “своїм принцом”.

Нагадуємо, що у шлюбі зі своїм партнером Олександром Стояновим Катерина народила дочку Анастасію. Зараз родина є зразковою у світській спільноті. Балерина регулярно демонструє своїм фанатам, як проводить час зі своєю родиною, які риси характеру мають її діти, тощо. А підписники свою чергу обожнюють спостерігати за взаємодією членів зіркового сімейства.

Схожі статті