Камалія покинула свого чоловіка Захура та обох дочок і вразила причиною винесеного рішення: “Я залишила їх”

Знаменита українська співачка Камалія вразила своїх шанувальників стійкістю та сміливістю. Минулого року артистка боролася не тільки за свою батьківщину, але і за свою домівку та коней.

Про вторгнення 24 лютого родина Камалії знала заздалегідь. Як зізнався її чоловік, пакистанський мільярдер Мохаммад Захур, він одразу ж евакуювався разом з дочками Арабеллоб та Мірабеллою. Кохану дружину він також вмовляв поїхати за кордон, однак вона навідріз відмовилася. Камалія прийняла важливе рішення — зустріти ворога у себе вдома та показати свою позицію.

Камалія та родина
Камалія покинула чоловіка та обох дочок

У найтяжчі моменти співачка залишалася на Київщині, демонструючи відвагу та безстрашність. Артистка активно закликала зупинити війну, постійно була на зв’язку зі своїми шанувальниками, а також опікувалася долею своїх коней, які потрапили у дуже несприятливе становище у приватних конюшнях. На жаль, деякі з улюбленців зірки загинули, а інша частина тварин була прооперована та пройшла реабілітацію в Києві.

Камалія покинула чоловіка та обох дочок

Лише через місяць співачка все ж таки наважилася повернутися до свого сімейства та вилетіла у Великобританію. Але перед своєю евакуацією допомогла виїхати усім родичам.

Зараз співачка здебільшого знаходиться в Пакистані, однак нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання про те, що досі знаходиться в розлуці з чоловіком та дочками, і час від часу подорожує. Саме це послужило для неї аргументом у якості виправдання свого відпочинку під час війни. Як і більшість інших зірок, Камалія стикнулася з критикою на свою адресу у зв’язку з демонстрацією зимових канікул.

Співачка наголосила, що зважаючи на усі обставини, вона має повне право потішити себе та своїх фанатів і показати, як не дивлячись ні на що, проводить час разом зі своїми дітьми і почувається щасливою.

Схожі статті