Маша Єфросиніна зізналась, чому обірвала зв’язок з рідною сестрою Лізою Ющенко: “Спілкування зведено до нуля”

Відомо, що Маша Ефросиніна має молодшу рідну сестру, яка є не менш відомою особистістю, оскільки Ліза була заміжня за сином екс-президента Віктора Ющенка. Але вже давно пара розлучена.

Маша Єфросиніна дуже популярна особистість у нинішньому медіапросторі. Попри все те, що вона робить для людей, для військових, для тих, хто тим чи іншим постраждав від війни, публіку все ще чіпляють негативні моменти, що пов’язані з телеведучою. Не секрет, що Маша вже давно перейшла на українську, всюди. Але критика з цього приводу все ще не вщухає. І замість того, аби помітити добрі справи, які вона робить, найбільше людей цікавлять подробиці її особистого та приватного життя.

Єфросиніна з сестрою

Останнім часом Маші дуже часто ставлять питання з приводу рідної сестри Лізи, адже раніше жінки були дуже близькі. Маша у свій час перевезла в столицю маму та сестру, аби вони відчували себе під захистом та не потребували нічого. Таким чином Єлизаветі пощастило познайомитись з сином колишнього президента України Віктора Ющенка, за якого, дівчина згодом вийшла заміж. Але шлюб не довго протримався, хоча й Ліза встигла народити дочку.

Згодом Ліза розлучилась та зустріла чоловіка у США і звісно, переїхала разом з дочкою до нього, а тепер виявилось, що сестра Єфросиніної живе у москві. І, на жаль, її думка стосовно війни дуже різниться з думкою Маші, яка тут, в столиці України щодня бореться на своєму фронті з ворогами. Саме через війну стосунки сестер припинили бути такими, якими вони були раніше, адже Ліза прийняла для себе іншу сторону.

Маша Єфросиніна на інтерв’ю

Це питання є дуже болючим для Марії, проте на інтерв’ю з Сергієм Лиховидою на YouTube каналі “Розмова” ця тема була зачеплена, але зовсім трохи, адже у Сергія не стояло на меті копатися у ранах колеги. Тому, відповідь Маші звучала так:

“Я скажу чесно, як є. Наше спілкування з Лізою на сьогодні зведено майже до нуля. Це для нас важка тема” – розповіла Маша.

Єфросиніна про рідну сестру

Також Марія додала, що ця тема для неї та для її родини дуже болюча, тому, більше вона сказати не може, адже це не лише її відповідальність, а ще й її сестри.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.