Тарас Цимбалюк не приховує від нової дівчини, що пише коментарі екс-коханій Варлей: “Якби мав змогу прилетіти”

Тарас Цимбалюк є одним з тих акторів, які вміють вкрасти жіноче серце, і не одне, оскільки глядачок багато, і кожна може закохатися в образ, який грає Цимбалюк.відміну Як у фільмах, так і в реальному житті у красеня дуже бурхливе особисте життя.

Тарас є одним з найпривабливіших українських акторів у своїй віковій категорії. Заради того, щоб бути популярним та затребуваним у своїй сфері йому довелося пройти через багато невдач, впасти, а потім гордо встати та йти далі за своєю мрією. Наполегливість та праця над собою дали змогу Тарасу стати дійсно класним актором, якого стали помічати режисери та кликати на проби, які він успішно проходив.

Тарас Цимбалюк

І ось коли Цимбалюк почав світитися у багатьох картинах, в нього з’явилася ціла армія прихильниць. Адже дівчата закохуються в образ та звісно, у зовнішність актора. Але серце Тараса у реальному житті рідко було вільним. Колись давно він мав стосунки з уже всім відомою Вікторією Варлей, яка також є акторкою. І саме зі зйомок спільного проєкту між колегами розпалився роман, хоча тоді Тарас ще вперше був одружений.

Про це стало відомо з вуст самої Вікторії, про свої стосунки з актором вона розповіла на шоу “Холостяк”. І до цього моменту Віка з Тарасом втратили контакт, але зараз, здається все наладилось. Та це лише дружній формат, оскільки нині Тарас дуже закоханий у свою нову обраницю Світлану, а Варлей заміжня жінка. До того ж їхні стосунки вже себе вичерпали багато років тому.

Так, днями екс-учасниця “Холостяка” виклала пост, та написала “Слава Україні”, під яким опинився коментар Тараса, він запитав: “Героям Слава. Дуд.Як там справи на Маямщині?” А ось відповідь була більш цікавою.

“Наразі не в курсі, бо в літаку лечу! Було б непогано, якб ти мав змогу прилетіти, глянути як на маямщині справи” – відповіла Варлей.

Коментарі Тараса

Також Віка додала рожеве серце, виявляється, що після бурхливого розставання, крізь роки колишні таки змогли налагодити контакт і зараз дуже мило спілкуються між собою. Насправді це чудово, адже дорослі люди мають адекватно себе поводити навіть тоді, коли їх пов’язує якесь минуле.

Схожі статті