Про Мартиновську забув: Андрій Колісник з “МастерШеф-3″у річницю весілля показав, як виглядає його дружина

Андрій став справжньою зіркою кулінарного світу завдяки участі у головному кулінарному шоу країни "МастерШеф". Він приходив на проєкт аматором, аби прокачати свої навички та знання.

Колісник потрапив в один сезон з Ольгою Мартиновською, яка нині є суддею шоу, Анатолій Цуперяк, Сергій Чибар, Марина Шевченко та інші яскраві учасники третього сезону. Тоді, перемогу здобути Андрій так і не зміг, бо своєю наполегливістю та стараннями Оля Мартиновська обійшла всіх своїх тодішніх конкурентів.

Рівно 10 років тому Андрій прийшов на “МастерШеф”, аби заявити про себе та в першу чергу перевірити свої сили й навчитися чомусь новому у своїй сфері діяльності. Хлопець показав себе як гарний кухар та гідна людина, яка має гарне почуття гумору та дійсно може по-людськи ставитися до всіх тих, хто навкруги.

На проєкті було багато пекельних ситуацій, у всіх здавали нерви, бо конкурси, насправді були складними, вони будувалися на тому принципі, щоб поставити кухарів у нереальні обставини та подивитися, як вони можуть з них вийти й при цьому приготувати смачно та якісно будь-яку страву. І Андрій гідно пройшов багато випробувань.

Та здається перша участь Колісника у “МастерШеф” подарувала йому не тільки досвід кухаря, а ще й кохану дружину. Оскільки жінка, яка полонила серце кухаря є журналістом кастингу на шоу. А ось з Андрієм вони разом вже 9,5 років, а у шлюбі 2. Дівчину звуть Вікторія Хандохіна і вона вже є мамою сина, якого народила Коліснику.

Колісник з дружиною

Так, вчора Андрій привітав свою кохану з 2-ю річницею весілля, та пригадав, що разом вони набагато більше років. А також Колісник в черговий раз зізнався у коханні своїй дружині, а потім запросив її на романтичне побачення з нагоди свята.

Схожі статті