Катя Репяхова червоніє – Віктор Павлік випадково поголив собі брови і показав результат: “Старість не радість”

Віктор Павлік відомий український співак, який за всі свої роки творчої кар'єри став справжньою зіркою українського шоу-бізнесу, пісні якого досі співають дорослі та навіть діти.

Віктор Павлік славиться не тільки своєю успішною кар’єрою, а ще й досить цікавим особистим життям. Оскільки, по-перше, він багатодітний батько, а також, його особисте життя надто бурхливе. Чоловік був одружений багато років на жінці, на ім’я Лариса, яка після розлучення досі не може заспокоїтися та вимагає від колишнього чоловіка фінансової допомоги. Це питання вже достатньо сильно вплинуло на настрій у молодій родині Віктора з Катериною Репяховою.

Родина Віктора Павліка

Катя Репяхова вже майже три роки заміжня за Віктором і попри велику різницю у віці, вона дійсно щаслива з ним, оскільки Віктор дарує їй турботу, любов та увагу. А це і є необхідним для жінки в будь-якому віці. Тому Катю підкупила щирість Павліка, а вік відійшов на другий план. До того ж Катя була знайома з Павліком ще зі шкільного вікую. Щоправда, те, що колись вона стане дружиною артиста, навіть у мріях Катя уявити не могла.

Так, зараз Репяхова є досить відомою блогеркою, за життям якою стежить велика кількість людей. І, звісно, перша тема яку люди хочуть бачити у топі – це стосунки з чоловіком. Тому, дівчина без сором’язливості доволі часто демонструє спільне життя. Наприклад, нещодавно Катя показувала, їх сімейний відпочинок у Карпатах.

А ось зараз, Катерина вирішила показати домашню атмосферу. Так, у сторіс з’явилося фото, де Віктор ніби-то випадково поголили собі повністю брови. Як це сталося до кінця невідомо, але вже таке відбувалося через неуважність співака. А ось фотокартку Репяхова підписала так:

“Мій чоловік випадково поголив собі брови. ПОВНІСТЮ. Переплутав насадки на машинці. Недобачив. Які там дівчата в парку” – написала дружина Павліка.

Віктор Павлік без брів

Тож, тепер Віктор деякий час буде ходити без брів, але нічого з часом все відросте і Віктор повернеться до свого звичного образу.

Схожі статті