Злата Огнєвіч розповіла про своє побачення, яке відбудеться вже сьогодні у Польщі: “Все клас”

Злата Огнєвіч відома українська співачка, чий талант вважається унікальним та особливим серед усіх артистів української естради. Тому, вона дійсно є улюбленицею публіки, особливо після "Холостячки".

Злата дуже успішна артистка, вона дуже популярна, завжди має багато уваги від чоловіків та звісно, Злата постійно під прицілом чоловіків. Але, якщо з кар’єрою у співачки все склалося у житті неймовірно чудово, хоча й шлях до цього був тернистий та непростий. А от в особистому житті жінці не щастить. І так буває, це нормально, тому що величезна кількість жінок, які є красивими, успішними у своїй сфері, доглянуті, розумні, кмітливі, але самотні. Напевно тут причина в чоловіках, тому що сильних мало, а от слабкі бояться таких квітучих жінок.

Злата Огнєвіч

Тому, й Злата опинилась у такій ситуації, де вона досі залишається сама зі своїми злетами та падіннями. Саме тому артистка пішла на шоу “Холостячка”, аби знайти для себе гідного чоловіка. Насправді кандидатів було багато, але вибір Злати зупинився на Андрії Задворному. На шоу чоловік дуже сильно намагався пригорнути увагу співачки, і йому це вдалося. Проте, чоловік переоцінив силу своїх почуттів і через кілька місяців після побудови стосунків зі Златою, вирішив її покинути.

На щастя, час вже пройшов і Огнєвіч живе своє життя наповну. Тому, вона сміливо приймає увагу від інших чоловіків, тільки не афішує цього, але днями Злата розповіла, що вона їде у Варшаву на побачення, точніше, побачення з Варшавою. За час війни артистка бувала у Польщі вже багато разів і вважає цю країну своїм другим домом. І зараз артистка знову іже в цю країну.

Сторіс Злати

Про це, Огнєвіч розповіла у сторіс instagram. І видно, що артистка була досить задоволена тим, що зараз вона знову може відвідати Польщу з користю не тільки для себе, а ще й для країни.

Схожі статті