Розірвав багаторічний шлюб: телеведучий Юрій Горбунов розповів, чому пішов від дружини до нової коханки

Юрій Горбунов відомий талановитий телеведучий, якого обожнюють глядачі. І вже багато років він є незмінним обличчям каналу 1+1, оскільки шоу з Горбуновим приносить неймовірні рейтинги.

Робота та особисте життя дуже тісно пов’язано у житті Горбунова, оскільки двох своїх дружин він зустрів саме на роботі. З першою дружиною Людмилою чоловік познайомився у театрі, коли тільки прийшов працювати актором. Люда також була актрисою. Жінка була старшою за Юру та вже мала дитину та чоловіка, але молодого Юру це не зупинило. І якось так сталося, що вони почали спілкуватися й, згодом Горбунов закохався у Людмилу та покликав її заміж.

Перша дружина Горбунова

Саме за час шлюбу Горбунов зміг побудувати успішну кар’єру телеведучого та актора серіалів. За 20 років Юрі перебуваючи у шлюбі вдалося побудувати своє ім’я, а от чомусь дітей з Людмилою у нього так і не народилося.

Проте у другому шлюбі Горбунов має двох своїх дітей, та старшого сина від першого шлюбу Осадчої. Так, і Катерину Осадчу Юрій зустрів на роботі, спочатку колеги не дуже спілкувалися між собою, адже вони рідко потрапляли на спільні проєкти. Але згодом почали вести разом “Голос діти”. І після кожної зйомки Юрій відвозив Катю додому. Так, за розмовами та спільними емоціями на роботі, почав розвиватися роман.

Юра Горбунов з Катею Осадчою

Тож, Юра вирішив, що він не може більше жити без Осадчої, до того ж його почуття були взаємні. Оскільки і Катя, і Юра вже мали досвід шлюбу, то побудувати нові стосунки не було для них проблемою. Проте, багато років колеги не афішували свій роман. І тільки тоді, коли Катерина завагітніла, пара нарешті зізналась, що між ними справжнє, сильне кохання.

Зараз же ми спостерігаємо щасливу родину, яка виховує вже 2-х дітей. Вони разом майже 7 років. І, цей шлюб є прикладом для багатьох українських родин, оскільки таке взаєморозуміння у парі віднайти досить складно, особливо, коли обидва партнери є публічними людьми.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.