Обраниця Дантеса Даша Кацуріна розповіла, як пережила останній рік: “Я закохалася ще сильніше”

Останній рік став випробуванням для кожного українця та українки, оскільки, по-перше, наша країна досі переживає війну. Але попри це, у кожного в житті сталися ще й особисті зміни.

Найобговорюванішою темою у 2022 році було розлучення двох пар: Дантеса та Дорофєєвої в родини Кацуріних. Відомо, що до певного моменту вони товаришували сім’ями, їздили на відпочинок, ходили разом гуляти та дуже часто проводили час разом. Але коли минулого року Надя та Володимир оголосили про своє розлучення, то згодом і Міша Кацурін почав розмову з Дашею про розставання.

Даша Кацуріна

Звісно, що це все життєві ситуації, які можуть статися з кожною людиною і ти навіть не вгадаєш коли й через скільки років подружнього життя ви з партнером приймете рішення розійтися назавжди. Тому ніколи не можна засуджувати когось. І ось Кацуріна якраз зіткнулася з хвилею засудження, оскільки почала зустрічатися з Дантесом після розлучення.

Також Даша пережила втрату одного зі своїх ресторанів, це дуже серйозно, це її праця, гроші, це втрата персоналу, приміщення. Це нелегко, плюс до всього цього критика не припинялася. А ще не варто забувати, що у 2022 році Кацуріна сама пережила післяродову депресію, з якою стикається кожна жінка, і неважливо, скільки разів ти народжуєш, це стрес, як для організму, так і для психологічного стану жінки.

Тому, оскільки у дівчини є й та частина аудиторії, яка її підтримує, то деякі за неї переживають. І днями Дашу запитали, яким був для неї останній рік. На що наречена Дантеса відповіла так:

“Я подорослішала, закохалась ще більше у свою країну, почала поважати свою мову та своє коріння, відчула на собі, що таке дружба та жіноча підтримка. Рік – п***а, але я собою пишаюся” – розповіла Даша.

Відповідь Кацуріної

Тобто, цей рік дозволив Кацуріній повністю змінити свою позицію щодо своєї країни, бо пожила у Польщі, а також зрозуміла, хто насправді був, є і буде поруч з нею.

Схожі статті