Розірвав багаторічний шлюб: телеведучий Юрій Горбунов розповів, чому пішов від дружини до нової коханки

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов близько 20 років перебував у шлюбі з першою дружиною, і раптово все покинув заради іншої. Що сталося?

Потужний розвиток стосунків між Юрієм Горбуновим та Катериною Осадчою відбувався за кулісами, і так і не став надбанням глядачів. На відміну від більшості зіркових пар, телеведучі прийняли рішення не піаритися на своїх стосунках, і сильно здивували аудиторію, заявивши про своє весілля та скору появу спільного спадкоємця.

Родина Каті Осадчої
Юрій Горбунов розповів, чому пішов від першої дружини до Каті Осадчої

Так, фанати підозрювали колег у романі, але навіть не здогадувалися, що відбувається, коли виключаються камери.

Юрій Горбунов розповів, чому пішов від першої дружини до Каті Осадчої

Як і не знали шанувальники про те, що Юрій насправді пішов від своєї дружини Людмили. Пара була в стосунках близько 20 років. Перша обраниця зірки була набагато старша за нього, не народила йому жодної дитини, але принесла в його життя падчерку Ксенію, яку він полюбив усім серцем.

Катя Осадча показала, як відпочиває в неділю
Юрій Горбунов розповів, чому пішов від першої дружини до Каті Осадчої

Коли стало відомо про вагітність Катерини, інших варіантів майбутнє подружжя і не розглядало: не дивлячись на скептицизм Осадчої по відношенню до шлюбу, вона принципово вважала, що дитина має народитися в офіційних стосунках.

А вже через декілька місяців з’явився хлопчик Іван, який став найбільшим щастям у житті Юрія Горбунова, адже був його первістком.

Юрій Горбунов розповів, чому пішов від першої дружини до Каті Осадчої

Приховували Катя та Юрій і плани на народження ще однієї дитини. Пара мріяла про дівчинку, але Господь приніс їм ще одного хлопчика Данила — світленького і неймовірно миловидного.

Про Людмилу Горбунову досі нічого не відомо. Жінка повністю зникла з інформаційного простору, і не згадується в жодному інтерв’ю телеведучого. Якщо преса навіть і намагалася з нею зв’язатися, Горбунова точно відмовила і не дала жодних шансів журналістам.

Схожі статті