Як Вадим Буряковський перетворився з мільйонера на альфонса: Оля Полякова розповіла про сімейні фінанси

Як відомо, гроші Вадима Буряковського свого часу зіграли велику роль у житті його дружини Олі Полякової, але з часом ситуація кардинально змінилася.

Знаменита українська співачка Оля Полякова ніколи не приховувала того факту, що для просування у шоу-бізнесі свого часу використовувала гроші свого заможного чоловіка. Але з часом ситуація в родині радикально змінилася, і кермо перейшло в руки артистки. Все тому, що вона стала заробляти набагато більше за свого обранця. Натомість справи Вадима пішли вниз.

Як Вадим Буряковський перетворився з мільйонера на альфонса

Оля Полякова показала свою дачу
Як Вадим Буряковський перетворився з мільйонера на альфонса

“Переломною у його кар’єрі стала фінансова криза 2008 року. Коли заробітки припинилися, сім’я Полякових жила на збереження. Тим не менш, ніхто не поспішав працювати. І коли гроші закінчилися, нічим було заплатити за школу Маші і довелося звільняти водія, Оля прийняла рішення взяти ініціативу у власні руки”, – йдеться в сюжеті про виконавицю на YouTube-каналі “Одна минута”.

Так як основні доходи в родину почала приносити артистка, то й головою сімейства стала вона. Ба більше, Оля зізнавалася, що це неабияк похитнуло їхній шлюб, адже їй було важко усвідомлювати, що її родина не відповідає її ідеалам та традиційним цінностям в житті.

Втім, парі вдалося подолати негаразди, Вадим зміг відновити своє фінансове становище, але кермо в свої руки забрати вже не зміг.

Не так давно мережею прокотилися чутки про розлучення Полякової з чоловіком, але артистка не тільки спростувала дані плітки, але й публічно попросила їх не поширювати, адже вони не відповідають дійсності. Після 24 лютого її благовірний вступив до лав територіальної оборони, не дивлячись на свій вік, а Оля Полякова активно бере участь у різноманітних благодійних заходах.

Схожі статті