Українські зірки, які стали батьками, будучи дітьми: Роман Сасанчин – у 19 років, а Тоня Матвієнко – у 17

Діти – це завжди прекрасно, це продовження роду, велике щастя для батьків та всієї сім'ї, проте часто знаменитості ставлять у пріоритет кар'єру, та чи завжди?

Кар’єра – це важлива частина життя для кожної знаменитості. Наші зірки невпинно продовжують працювати – і з кожним новим днем вони все більше й більше радують своїми здобутками. Та попри все, знаменитості не забувають і про свою родину. Багато з них, незважаючи на пріоритетність кар’єри, стали батьками дуже рано – у такому віці, коли ніби ще й самі ось-ось недавно були дітьми.

Тоня Матвієнко

Знаменита співачка, донька відомої артистки Ніни Матвієнко Тоня вперше народила, коли їй було всього лише сімнадцять років. Завагітніла вона ще раніше – у шістнадцять, тоді її коханому було двадцять три. Матвієнко зізналась якось,, що мамі про вагітність сказала не одразу – лише через два місяці. З тим чоловіком, від якого дитина, Тоня розлучилася. Натомість вийшла заміж за Арсена Мірзояна, від нього має другу дитину.

Тоня Матвієнко з донькою
Тоня Матвієнко з донькою

Віктор Павлік

Знаменитий український співак Віктор Павлік уперше став батьком, коли йому було вісімнадцять років. Зараз виконавець уже багатодітний.

Віктор Павілк у юнацтві
Віктор Павілк у юнацтві

Катерина Осадча

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча вперше стала мамою, коли їй було всього лише дев’ятнадцять. Тоді жінка завагітніла від свого колишнього – депутата Олега Поліщука.

Катерина Осадча з первістком
Катерина Осадча з первістком

Роман Сасанчин

Знаменитий український вокаліст, а тепер ще й юний батько Роман Сасанчин став батьком, коли йому було дев’ятнадцять. Чоловік разом із дружиною Іванною виховує маленьку донечку Елізабет. Виконавець зізнався, що ніколи б не подумав, що стане батьком у 19 років.

Роман Сасанчин з донькою
Роман Сасанчин з донькою

Схожі статті