Кошлатий одяг і браслет з резини: Остапчук в новому шлюбі після розлучення з Горняк перестав марафетитися

Імідж для людини надзвичайно важливий. Саме він допомагає досягати вершин або змушує падати на дно. Так само і для наших зірок дуже важливо добре виглядати.

Є люди, для яких думка інших не є пріоритетною. Саме тому вони нерідко ігнорують надумані загально прийняті норми і просто насолоджуються життям. Вони їдять те, що хочуть, займаються тим, чим хочуть і вдягають те, що хочуть. У зірок шоу-бізнесу справи йдуть трішки по-іншому. Причина цього проста: чим більше людей тебе знають й спостерігають за твоїм життям, тим більшу хвилю невдоволення й критики ти можеш отримати у свою адресу. На думку суспільства, селебріті повинні завжди виглядати ідеально, без жодних недоліків.

Так, наприклад, український актор, телеведучий, радііоведучий та стендап-комік Володимир Остапчук опублікував на своїїй інстеграм-сторінці відео, де він їде за кермом. Здавалося б, що нічого особливого в цьому немає. Однак пильні підписники не залишили без уваги той факт, що на відео у чоловіка видно кошлатий рукав пальто, а прикрасив своє зап’ястя звичайним дешевим резиновим браслетом.

Певна річ, що подібну “неохайність” фоловери телеведучого потрактували як наслідок розлучення Остапчука із колишньою дружиною Христиною Горняк.

Скріншот
Скріншот

Мовляв, раніше він був більш доглянутим. А у стосунках із новою дівчиною трохи запустив себе.

Нагадаємо, що наприкінці 2022 року стало відомо, що Володимир Остапчук почав стосунки із Катериною Полтавською і пара почала жити разом. Цьому передувало розлучення із колишньою дружиною Христиною Горняк. Подейкують, що причиною розриву стала зрада Остапчука, втім ніхто із зірок подібну інформацію не підтвердив.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.