В хаті дуже холодно: Оля Цибульська розповіла, як з сином повернулася додому і одразу ситно поїли

Оля Цибульська – українська співачка, телеведуча та радіоведуча. Розповіла, як цієї ночі повернулася додому з сином. Всі цікаві деталі в нашому матеріалі.

Так, на своїй сторінці в Instagram Оля Цибульська сповістила, що нарешті знаходиться вдома, в рідній Україні. Вона з сином довгий час перебувала за кордоном.

Зірка зазначила, що щаслива бути у своїй оселі, але коли повернулися, то вдома було дуже холодно, адже опалення виключене. З дороги вони були втомлені та голодні, тому вночі влаштували посиденьки на кухні.

Сторіз Олі Цибульської

“Ми приїхали, в хаті дуже холодно, бо було виключене опалення. Моя дитина о першій ночі хоче сосиску, але їх немає, тому ми зварили пельмені з варениками. Сидимо в куртках, поки нагріється у квартирі й здається, що не збираємося спати”, – розповідає Оля.

Нагадаємо, що на початку війни співачка разом з сином знаходилися вдома в Україні, але потім поїхали подорожувати світом. Зі страхом згадує початок повномасштабного вторгнення, але намагається завжди радіти, посміхатися та підіймати настрій собі та іншим. В її Instagram можна знайти багато життєрадісного контенту.

Не розуміє артистка й колег родом з України, які перебувають в росії й цинічно мовчать. Для неї це неприйнятно, а тому після нашої перемоги знати таких людей вона не бажає.

Зараз продовжує працювати, розвивати свої соціальні мережі, проводити більше часу з дитиною і цінувати кожний момент життя.

Чоловіком зірки є Сергій Грисюк. Багато років Оля приховувала його, чим тільки підігрівала інтерес у публіки. Але у період війни вирішила розкрити карти й продемонструвати його всім, щоб не було зайвих чуток про романи із зовсім іншими чоловіками.

Схожі статті