У футболці та шортах: зірка 1+1 Соломія Вітвіцька зняла шубу та продемонструвала трендовий лук на весну 2023

Соломія Вітвіцька – українська телеведуча, журналістка, зірка телеканалу "1+1". Поділилася цікавим луком на весну 2023. Яким саме? Дивіться в нашому матеріалі.

Справжній професіонал своєї справи, кваліфікований працівник в журналістській сфері, прекрасна ведуча з чудовим голосом – такою постає Соломія Вітвіцька перед глядачами 1+1.

Так, на своїй сторінці в Instagram зірка поділилася новим, весняним образом, який трішки здивував шанувальників. Відомо, що зараз Соломія знаходиться в Техасі, а тому погодні умови дозволили зірковій ведучій виглядати саме так.

Буквально вчора доводилося ходити у пальті, а сьогодні вже у футболці. На світлині жінка одягнена в білу футболку, джинсові шорти, білі кросівки та в жовтий головний убір. Ось такий образ для відпочинку з друзями показала Вітвіцька підписникам.

“В Техасі кажуть, якщо вам не подобається погода – почекайте декілька хвилин і вона обов’язково зміниться. Вчора у пальті, сьогодні у футболці. Таке тут непередбачуване життя”, – поділилася телеведуча.

Нагадаємо, що у 28 років Соломія Вітвіцька прийшла на телеканал “1+1”. У неї були всі шанси працювати в Німеччині, проте повернулася до рідної України, аби будувати успішну кар’єру вдома. Починала свій шлях як кореспондентка ТСН, а згодом стала ведучою.

Виросла м Броди, що на Львівщині. Здобула журналістську освіту у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Була у шлюбі з Владом Кочатковим, проте у 2020 році стало відомо, що пара розлучилася. Дітей немає, але жінка може похизуватися своїми хрещениками. У неї їх аж семеро.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком
Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком

Схожі статті