В образі Total Black: тренерка СТБ Марина Боржемська показала витончену фігуру – до весни готова

Марина Боржемська – відомий тренер "Зважених та щасливих" на СТБ. Поділилася своєю вишуканою фігурою в новому образі Total Black. Всі деталі у нашому матеріалі.

Жіночна, спортивна, стильна та сучасна. Своєю красою та силою зачаровує всіх українських жінок. Так, на своїй сторінці в Instagram зіркова тренерка країни Марина Боржемська поділилася новою світлиною.

Жінка постала у витонченій сукні чорного кольору. Відразу видніється тотальна робота над собою, своїм тілом, прийняттям себе. Хочемо зазначити, що Марина має приголомшений вигляд. Доповнила елегантний образ білосніжними бусами та чорними босоніжками на каблуку.

“Чи готові ви зустрічати весну здоровою та стрункою?”, – запитала у своїх підписників Марина.

Сторіз Марини Боржемської в її Instagram

Від своїх шанувальників зірка часто отримує компліменти. Ще б пак! Адже для українських жінок Боржемська справжній еталон сучасної краси. При будь-яких обставинах, подіях важливо не забувати про себе, своє здоров’я та зовнішній вигляд.

Тим, хто досі мріє і не наважується змінити своє життя, Марина з радістю допомагає своїми марафонами схуднення, які веде у своєму блозі в Instargam.

Нагадаємо, що хорошим тренером зарекомендувала себе в шоу “Зважені та щасливі”. Разом з колишнім чоловіком В’ячеславом Узелковим, вони допомагали учасникам в такому нелегкому шляху у власній трансформації.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков на Зважених та щасливих
Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков на Зважених та щасливих

Про розлучення колишнє подружжя заявило у 2018 році. Здавалося, що шлюб пари міцний та сповнений любові, проте все було не так, як здавалося на екрані проєкту про схуднення. Мають двох спільних дітей: сина Роберта та дочку Олівію.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.