|
01.03.2023 14:15

Переможниця “Холостяка-12” Катерина Лозовицька переїжджає з України: “День, який змінить моє життя”

Автор: Юлія Ящук

Ніжна, чуттєва з приємною зовнішністю та фігурою. Катерина Лозовицька поділилася новиною зі своїми підписниками. Так, на своїй сторінці в Instagram дівчина розповіла про те, що збирається переїжджати.

Прихильників засмутило таке рішення дівчини, проте та миттєво всіх заспокоїла, пояснивши, що збирається жити на дві країни.

“Сьогодні день, який змінить моє життя. Ще не знаю радіти чи ні. Дуже хвилююсь”, – зазначила Лозовицька.

Сторіз Катерини Лозовицької

Катерина розповіла всі деталі переїзду. Вона орендувала квартиру у Варшаві й зібралася там мешкати. Це було надзвичайно складне, емоційне рішення. Їздити за кордон на роботу було дуже некомфортно, а тому вирішила жити тут та постійно приїжджати в Україну.

За словами Лозовицької, вона прекрасно знає, що таке перебувати під сиренами, боятися за своє життя, адже у війну теж була й продовжувала жити в рідній країні.

Пояснила рішення, чому обрала нове місце саме у Варшаві. Катерині дуже подобається це місто, країна, люди, традиції. Ба більше, там відчуваєш себе, як вдома, адже багато українців проживають саме в Польщі.

“В моєму розумінні я буду жити на дві країни. І вже через тиждень приїду в Україну”, – розповіла Лозовицька.

Також ексклюзивно для своїх підписників, показала краєвид зі свого вікна з квартири. Бачимо сучасний будинок, прекрасну територію навколо. Нічого зайвого, все зі смаком.

Катерина Лозовицька показала краєвид з вікна своєї квартири