Ніяка вона не Зеленська: ось яке прізвище перша леді України мала багато років тому в паспорті

Перша Леді України не завжди носила прізвище свого чоловіка Володимира Зеленського, оскільки до заміжжя, Олена мала прізвище батька, і саме з ним вона провела певну частину свого життя.

Олена Зеленська зараз є першою леді України – це дуже серйозне звання, точніше, посада, яка в першу чергу вимагає людяності, бажання робити щось для інших, вміння комунікувати з різними людьми та, звісно, міцних нервів. Колись Зеленська навіть уявити собі не могла, що її життя буде саме таким.

Олена Зеленська

Адже на початку історії кохання з Володимиром взагалі ні що не натякав, та й це було у далекому дитинстві. Коли Олена перейшла у гімназію, де навчався гуморист Зеленський, він одразу звернув на неї увагу та сказав собі, що вона стане його дружиною. Але у школі вони майже не спілкувалися, та  й дівчина не багато увагу звертала на того хлопця з паралельного класу, який всіх смішить.

А ось вже у студентські роки історія набрала обертів і Володимир вирішив, що попри все він має завоювати прихильність Олени Кияшко, таке прізвище тоді носила дівчина. Та в той період вона мала хлопця, з яким в неї були стосунки. Але юного Зеленського це не зупинило, і спочатку він вирішив стати для Олени другом та близькою людиною, і тільки згодом проявити закоханість.

Олена Зеленська

І це спрацювало, бо з кожним днем активного спілкування вона розуміла, що у них багато спільного та Володимир дійсно став їй близькою людиною, без якої вона тепер не зможе жити. Так і складався президентський союз.

Проте ще 8 років у стосунках Олена носила своє дівоче прізвище Кияшко, яке за історією має особливе значення. Є така версія, що воно пішло від слова кияни, тобто на честь жителів столиці. Тому що існує легенда про Кия, Щека та Хорива, які є невід’ємною частиною Києва та його багатогранної історії.

Та от відомою Олена стала саме з прізвищем свого чоловіка, який постійно намагався ставати ще більш успішним, ніж є на цей момент часу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.