Ведучий “Говорить вся країна” Олексій Суханов нарешті заговорив про своє кохання: “Аби не зурочити”

Олексій Суханов легенда українського телебачення, оскільки саме він став одним з постійних ведучих одного шоу, яке сягало неймовірних цифр у рейтингу на постійній основі.

Відомо, що свою кар’єру журналіста Суханов починав на своїй батьківщині у росії, там він пропрацював кілька років, але, чомусь, все життя Суханова тягнуло до українського медіа. Тому, чоловік спочатку працював паралельно і тут і там. Але у 2012 році йому запропонували стати ведучим шоу “говорить Україна”.

Олексій Суханов

І саме на цьому проєкті чоловік залишився на довгі 10 років, і за цей час він настільки сильно полюбився глядачам, що уявити на його місці іншого ведучого, було неможливим. Адже Олексій має якусь особливу манеру спілкування з героями, яка може витягти з них будь-яку пікантну подробицю. Це справжня майстерність.

Та на жаль, у 2022 році шоу припинило своє існування, через всім відомі причини, і лише через рік Олексій зі своєю командою професіоналів створив власне шоу “Говорить Суханов” на YouTube каналі. А тепер ще й став новим обличчям каналу 1+1 у шоу “говорить вся країна”. Це деякий прототип шоу, яке Суханов вів 10 років.

Та зміни у плані роботи не єдине, що сталося у житті Олексія за останній час. Зовсім нещодавно Олексій зізнався у програмі ЖВЛ, що він вже давно має кохану жінку, але про це, він ніколи не розповідав, оскільки його друга половинка не бажає ставати популярною.

“Я міг би розповісти, якщо це було б за бажанням моєї другої половинки. Якщо вона цього не бажає, хіба я можу порушувати це правило?” – зізнався телеведучий.

Олексій Суханов

Як виявилось, пара разом вже давно, але точний термін Суханов не розсекретив, він просто сказав, що у нього все добре, і аби не наврочити, вони з коханою тримають особисте під замком. До того ж стосунки між ними як у всіх, є конфлікти, є багато позитивних моментів. Але  поки що чоловік вчиться правильно будувати відносини, оскільки Олексій досить емоційний.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.