“Забрали все цінне”: до маєтку Алли Пугачової та Галкіна вдерлися злодії і вразили сумою награбованого

Стало відомо, що у Максима Галкіна та але Пугачової сталася дуже неприємна подія в сім'ї. Повідомляють, нібито родину гумориста пограбували в Ізраїлі.

Лютого минулого року Максим Галкін та Алла Пугачова покинули російську федерацію з думкою, що незабаром повернуться. Однак, доля розпорядилася зовсім іншим чином: вже через декілька місяців стало відомо, що родина емігрувала до Ізраїлю.

Алла Борисівна отримала ізраїльський паспорт та поселилася разом зі своєю родиною у своїй садибі в Кесарії.

Аллу Пугачову та Максима Галкіна пограбували

Цей факт не давав спокою російській пресі, яка постійно спекулювала на тему втрати гумористом джерел доходу. Але як з’ясувалося, за минулий рік Максим Галкін дав настільки багато концертів, і до того ж з аншлагами, що у фінансовому плані у сім’ї абсолютно нічого не змінилося.

Як виглядає жінка, яка насправді народила дітей Пугачовій і Галкіну
Аллу Пугачову та Максима Галкіна пограбували

Але нещастя все ж таки підкралося до родини, і це не дивно, зважаючи, на негатив до неї в інформаційному просторі. Нещодавно російська журналістка Альона Жигалова повідомила, що будинок Пугачової було пограбовано.

“Життя Алли Пугачової в Ізраїлі не таке казкове, як намагаються показати. Місцеві підписники пишуть нам, що будинок співачки в Кесарії пограбували. Злодії зламали камери відеоспостереження, після чого вкрали все цінне і гроші на суму 500 тисяч доларів. Справою займається поліція”

Мова йде саме про маєток зірок в Кесарії, де вони на даний момент проживають. Втім, ні Максим Галкін, ні Алла Борисівна не підтверджують даної інформації, а вона може знову виявитися неправдивою, адже російська преса не впускає жодної можливості розповісти своїй аудиторії, як же погано родині тепер без росіян.

Наприклад, що півроку Галкін приписували кримінальну справу, але згодом комік був вимушений спростувати дану новину.

Схожі статті