“Я раптом стала не зіркою”: Кароль вразила заявою про свого чоловіка і розповіла, як він допоміг їй 24 лютого

Знаменита українська співачка Тіна Кароль вперше розповіла в деталях, як провела 24 лютого, де була і що їй допомогло втриматися на ногах. Детальніше в статті.

Найвірніші шанувальники творчості Тіна Кароль прекрасно пам’ятають, що 24 лютого артистка опинилася в монастирі. Саме там вона зустріла війну. Співачка не приховувала своїх емоцій, проливала сльози та молилася за свій народ.

Тіна Кароль
Тіна Кароль вразила заявою про свого чоловіка

Вже через декілька днів вона повідомить своїм підписникам, що прийняла рішення евакуюватися до Польщі, де почне боротися на культурному фронті. Нещодавно артистка вперше розповіла, що саме допомогло їй тоді встояти.

Тіна Кароль вразила заявою про свого чоловіка

Тіна Кароль
Тіна Кароль вразила заявою про свого чоловіка

Так, як і для більшості знаменитостей для Тіни усе, що відбувалося здавалося страшним сном. Втім, вона справлялася набагато краще за своїх колег, адже тримала себе в руках, і вже через декілька днів змогла переключитися на активний супротив.

Неймовірно, але покійний чоловік Кароль і в цій ситуації не втратив свого впливу. Неодноразово зірка говорила, що саме завдяки йому стала сильною, і ця сила допомогла їй минулого лютого.

“Втративши чоловіка, життя перетворилося на маніфест сильної жінки. А після того, як миттєво почалася війна, я раптом стала не зіркою, а біженцем, перетворивши свій маніфест на культурну дипломатію. Я вірю, що моє мистецтво може когось надихнути, більше розповісти про Україну як про гідну та захоплюючу країну”

Про свій незабутній та складний досвід українська поп-діва розповіла для глянцю VOGUE Чехословаччина. Не так давно у рамках співпраці журналом зірка склала любовний лист до своєї батьківщини, а слова з нього були надруковані на сукні, яку вона одягла для фотосесії.

Схожі статті