Юрій Горбунов, Катя Осадча, Пономарьов і Дзідзьо досягли бажаного та їдуть на історичну батьківщину всіх богів

Топові знаменитості України нещодавно повідомили про те, що рушають з України за кордон. Де саме можна буде їх побачити, дізнайтеся в нашій статті.

Далеко не всі чоловіки-зірки з України мають можливість подорожувати світом. Однак ті, ким управляє жага допомогти своїй батьківщині вже давно гастролюють Європою та Сполученими Штатами. Наприклад, Дзідзьо та Олександр Пономарьов вже багато місяців роз’їжджають найрізноманітнішими країнами світу і все з однією метою: якомога більше коштів зібрати для майбутньої перемоги.

Воно і не дивно, адже даний тандем користується великою популярністю. Не так давно аудиторія для себе відкрила неймовірний голос Михайла Хоми, який раніше обирав гумористичний репертуар і не демонстрував свої октави. У дуеті з Олександром Пономарьовим цей дует стає просто легендарним, а тому зараз чоловіки здебільшого працюють разом.

Юрій Горбунов, Катя Осадча, Олександр Пономарьов і Дзідзьо виступатимуть в Афінах

В Україні існує ще один розкішний дует, але мова вже йде про телеведучих. Свого часу Юрій Горбунов та Катерина Осадча настільки добре спрацювалися, що їх почали підозрювати в романі, а вже через декілька років стало відомо про їхній шлюб. Разом вони завжди гарантують успіх проєкту.

Юрій Горбунов, Катя Осадча, Олександр Пономарьов і Дзідзьо виступатимуть в Афінах

Незабаром дане кватро можна буде побачити в Греції. Мова йде про античне місто Афіни. Так, Катерина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram афішу заходу, на який вже можна придбати квитки та в цілому анонсувала виступ, назвала дату та місце проведення концерту. Звісно, зірка нагадала, що даний захід буде проводитися в рамках підтримки України. Якщо артистам вдасться зібрати аншлаг, варто очікувати, що четвірка з’явиться і в інших країнах.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.