Влад Міцкевич з “МастерШеф” після весілля колишньої дружини показав, як гуляє з дівчиною: “Моя подруга”

Владислав став справжньою зіркою кулінарного шоу "МастерШеф". Міцкевич тричі ставав учасником різних сезоні, аби з кожним разом довести собі та іншим, що він став справжнім майстром своєї справи.

Після кожного сезону інтерес до кухаря лише зростав, адже він молодий, успішний, має улюблену справу по життю та чіткі плани на найближче майбутнє. Звісно всі пам’ятають його роман з Елею на шоу, який і після зйомок мав свій розвиток. справа майже дійшла до весілля, Влад робив пропозицію дівчині, на яку, вона відповіла заповітне так. Але далі молоді люди зрозуміли, що вони не можуть більше продовжувати ці стосунки.

Міцкевич з колишньою та сином

Та згодом Владислав зустрів свою другу дружину Наталю, яку всі ми бачили на фіналі Професіоналів-2 та Битви сезонів. Дівчина народила чоловікові сина Вову, якому вже трохи більше 2-х років. А ось сімейне життя не склалося знову. Зараз Міцкевич знов розведений та завидний наречений.

Звісно, з сином він спілкується на постійній основі, хоч і розставання з колишньою не було спокійним. Адже Наталя намагалась звинуватити Влада в усіх своїх проблемах, але кухар все це стерпів. І днями його колишня дружина вийшла заміж вдруге. Хто став її новим обранцем – невідомо, але спільні фото в профілі жінки з ним є, проте його особиста сторінка в соцмережі закрита і має лише трохи більше 3-хсот підписників.

Зараз Влад вирішив для себе, що весь свій час буде приділяти роботі та розвитку, адже він хоче, щоб його родина ні в чому не потребувала. А ростити дитину – це нині занадто дорого. Та днями у сторіс instagram Владислав показав свою зустріч з дівчиною. Спочатку можна було подумати, що це нова обраниця Міцкевича, але ні.

Дівчина з історії виявилась давньою подругою кухаря, з якою він дуже давно не бачився, а тепер вирішив допомогти їй популяризувати її власний бізнес. Адже подруга Владислава займається виробництвом сумок.

Зустріч Влада з дівчиною

Тож, поки що ніяких романтичних стосунків у Влада немає і не планується. Хоча насправді кохання спланувати неможливо ніколи. Воно завжди приходить неочікувано і накриває з головою.

Схожі статті