“Підтримуємо зв’язок”: Даша Квіткова назвала ім’я чоловіка, який дарує розкішні букети – Добринін розчарований

Даша Квіткова стала відомою завдяки участі у романтичному шоу "Холостяк", де змогла завоювати серце головного героя Нікіти Добриніна та створити з ним першу в історії шоу родину вже після проєкту.

Нині стосунки Даші та Нікіти на паузі, оскільки, як виявилось, тривалий час вони не ладнали та ненавмисно робили один одному боляче. І в таких випадках, звісно, краще розійтися. Що вони й зробили. Але складність у тому, що за час шлюбу Квіткова народила Нікіті сина Левчика, який ще зовсім маленький, але діти все відчувають, тому батьки прийняли рішення разом відвідувати психолога, щоб залишатися в адекватних батьківських стосунках. Але Даша не виключає можливості, що крізь роки вони з Добриніним можуть возз’єднатися.

Даша Квіткова

Та поки що жодних кроків немає з обох сторін, оскільки рішення розійтися було прийнято разом та дуже свідомо. Зараз кожен живе своїм життям, і все, що пов’язує Нікіту з Дашею – це син. Як в усіх родинах малюк залишився з мамою, але Добринін бачиться з сином тоді, коли бажає, і відбувається це часто, тому що хлопчик має відчувати чоловіче виховання, аби він зростав зі здоровою психікою.

Поки Нікіта постійно постить у своєму instagram роботу, спорт та сина, Даша ж собі дозволяє хизуватися дорогими подарунками від таємних чоловіків, з якими спілкується, і розкішними букетами. І якщо особистість того, хто подарував Macbook, Даша не розсекречує, то про того, хто дарує букети розповіла.

“Це був воєнний, його звати Богдан, він воює вже не перший місяць і я неймовірно вдячна (він бачив мої донати) що він вирішив зробити мені приємно. І ми зараз підтримуємо зв’язок” – зізналась Квіткова.

Сторіс Квіткової

Тобто пауза у стосунках з Нікітою та спільна дитина не заважає дівчині будувати нове особисте життя і приймати подарунки й букети від нових знайомих.

Схожі статті