Пробігав поруч: холостячка Ксенія Мішина зустрілася з екс-фаворитом Злати Огнєвіч Максом Тарапатою

Ксенія Мішина – українська акторка, головна холостячка країни. Вона часто ділиться своїм цікавим життям у соціальних мережах. Однією новиною вона дуже заінтригувала підписників.

Так, на своїй сторінці в Instagram Ксенія Мішина поділилася досить цікавим відео. Виявляться, що сьогодні в акторки відбулася зустріч з Максимом Тарапатою, який був фаворитом “Холостячки-2” Злати Огнєвіч.

Шанувальники відразу запідозрили, що між ними не просто дружба. Атмосфера в кафе, погляди чоловіка, їхні розмови відразу дали надію, що Максим їй подобається. Чи правильна здогадка, ми можемо тільки гадати, адже Ксенія не хоче ділитися деталями свого особистого життя.

Мета зустрічі Мішиної та Тарапати – якась спільна робота. Яка саме, акторка не повідомила. Також Максим запитав у Ксенії, чи скучила вона за ним, де та підігріла інтерес й відповіла “Ну…так”.

“Пробігав поруч. Подивіться, хто до мене прийшов. Ну, що будемо працювати?”, – розповіла Мішина у відео.

Ксенія Мішина розповіла, навіщо зустрілася з Максимом Тарапатою

Нагадаємо, що популярність та любов у глядачів завоювала завдяки головній ролі в історичному серіалі “Кріпосна”. Жорстока, зла, яка ненавидить всіх людей – таким був образ героїні Лідії Шефер.

Також ближче дізнатися свого кумира всі змогли завдяки виходу на екрани проєкту про кохання “Холостячка”, де обирала жінка. У фіналі вона зробила вибір на користь Олександра Еллерта.

Справжні почуття, неймовірні побачення й кохання заполонили серце Ксенії. Всі дуже тішилися за щастя улюбленої акторки, проте жінка приголомшила зізнанням, що вони з Олександром більше не разом. Стосунки тривали майже рік.

Схожі статті