“Без тебе не дихаю”: Дружина Юрія Ткача ніжно привітала його з 9-ю річницею весілля та показала архівні фото

Кожен рік для родини – це ще один доказ існування кохання, взаєморозуміння, поваги та однакових поглядів на життя. А також вміння десь приборкати свої амбіції та знайти компроміс.

Загалом життя кожної пари – це історія, яка немає повторення, адже у всіх різні початки та розвиток стосунків, хтось витримує цю роботу, а хтось ні. Немає ніяких універсальних порад, як зберегти стосунки у родині. Кожна сім’я має свої секрети щастя, і частіше за все, вони навіть самі їх не знають і при цьому живуть душа у душу багато років. Звісно не обходиться без роботи над собою, адже це дуже важливо, бо всі ми різні та відчуваємо однакові почуття теж по-різному.

Родина Ткача

Зберегти відносини важко, особливо, коли пара публічна, тому що до таких подружніх пар прикуто багато уваги. І ніби-то вони постійно мають відповідати очікуванням публіки, але ні. Це особисте життя, і зіркові пари не є прикладом для звичайних людей. Кожен сам будує своє життя і своє щастя.

Так, наприклад вчора свою 9-ту річницю весілля відзначала родина коміка та актора Юрія Ткача. Саме 28-го лютого 9 років тому Вікторія та Юра сказали один одному так, і це так перетворило їх з пари на сім’ю. Віка вирішила ніжно привітати свого коханого чоловіка з їхнім особливим святом та підняти архіви з того самого дня.

“Вірю в долю і в те, що вона знає трохи більше за нас. Скільки років вона водила нас поруч одне з одним, наче готувала нас до особливої зустрічі А потім просто штовхнула одне до одного! Від того моменту в моєму серці кохання до тебе, а в душі –  віра в нас! Обожнюю тебе. Без тебе навіть не дихаю” – написала Вікторія.

Цей допис у соціальній мережі instagram, жінка доповнила архівними знімками з дня весілля та після нього. Виявляється, що собаці Юрія вже 10 років, а разом з Вікою вони 11 років. І 8 років пара разом виховує донечку Лізу, яка є копією свого зіркового татуся.

У коментарях пара зібрала багато привітань, в тому числі й від партнерки Юри з “Танців з зірками” Ілони Гвоздьової. Це виглядає дуже мило. Тож, залишається лише побажати подружжю прожити ще кілька разів по 9 років разом.

Схожі статті