Ані Лорак виходить заміж вдруге? Співачка показала обручку на безіменному пальці та вразила зізнанням

Знаменита російська співачка Ані Лорак заінтригувала мережу, засвітивши на камеру розкішну обручку на безіменному пальці. Усі деталі в статті.

Вперше за довгий час російська співачка українського походження Ані Лорак повідомила своїм шанувальникам про те, що у її романтичному житті сталися кардинальні зміни. Так, в Іспанії, де артистка провела щонайменше останні півроку, в неї зав’язався роман з своїм тренером. Чоловіка звуть Ісаак Віджраку і він є елітним наставником по йозі та медитаціям.

Ані Лорак згадала дитинство в інтернаті
Ані Лорак показала свою обручку на безіменному пальці

Ані Лорак показала свою обручку на безіменному пальці

І хоча шанувальникам здебільшого не сподобався новий бойфренд Кароліни, вони її підтримали та привітали. Ба більше, незабаром Лорак заявила, що саме в цих стосунках дізналася, що таке справжнє кохання та гармонійні стосунки. А мовляв, все що було до нього, було токсичним та несправжнім.

Доволі цікава заява з претензією на серйозні стосунки. Але і на цьому артистка не зупинилася і вирішила заінтригувати своїх шанувальників ще більше. Нещодавно вона оприлюднила нове відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на якому засвітила розкішну обручку на безіменному пальці з великим каменем. Кадри були зроблені у студії звукозапису.

Ані Лорак показала свою обручку на безіменному пальці

Звідти Ані презентувала свою нову пісню “Рядом, но не вместе”. Судячи з усього, зйомка відбувалася на території російської федерації, що свідчить про повернення артистки додому.

Нагадуємо, після 24 лютого Ані Лорак не змогла озвучити конкретну позицію, а після зникла та видалилася з соціальних мереж. До фанатів вона повернулася лише через півроку. На даний момент виконавицю продовжують критикувати за відсутність принципів і любові до Батьківщини.

Схожі статті