Усі жінки в житті Юрія Горбунова: історія кохання та розлучення з колишньою Людмилою та теперішньою Катериною

Юрій Горбунов не просто відомий телеведучий, він ще й користується шаленою популярністю серед жінок, однак у його житті було лише два кохання.

Усі стосунки відомого українського телеведучого Юрія Горбунова пов’язані з його кар’єрою. Адже зі своїм першим коханням – Людмилою популярний актор познайомився у театрі. Саме тоді Юрій Горбунов працював там актором, а його дружина була актрисою. Варто зазначити, що Людмила мала тоді чоловіка та синочка, а також жінка була старшою на кілька років від Юрія Горбунова. Незважаючи на ці перешкоди молодий актор Юрій таки добився свого. Спочатку в акторів зав’язалось спілкування, а через деякий час шоумен закохався у Людмилу та освідчився жінці.

Перша дружина Юрія Горбунова
Перша дружина Юрія Горбунова

Під час подружнього життя з Людмилою Юрій Горбунов зумів професійно реалізувати себе як успішний актор серіалів та телеведучий. Однак, крім гарної кар’єри шоумен за двадцять років шлюбу не мав більше нічого. Зокрема у подружжя не було дітей.

З другою дружиною – відомою українською телеведучою Катериною Осадчою Горбунов також познайомився під час роботи. Ведучі спочатку не дуже спілкувались, через те що у них було небагато спільних проєктів. Однак, згодом Юрій та Катерина були ведучими популярного проєкту “Голос діти”. Саме тоді шоумен підвозив Катерину додому після зйомок. Вони часто розмовляли про проєкт та ділились емоціями і тоді у них зав’язався роман.

Друга дружина Горбунова
Друга дружина Горбунова

Почуття ведучих були взаємні, тож вони вирішили створити сім’ю. Через невдалі перші спроби будування стосунків мали не дуже гарний кінець, то Катерина та Юрій вирішили не розказувати про свій роман. Однак, коли ведуча була при надії, приховувати роман стало неможливо. Тоді ж телевізійна пара зізналась прихильникам про свої почуття.

Катерина та Юрій уже сім років разом. За цей час у пари з’явилось двоє діток.

Схожі статті