Найстарший та найменший сини 57-річного Віктора Павліка: як виглядають та чим між собою схожі (ФОТО)

Віктор Павлік – знаменитий не тільки своїм співочим талантом, популярними піснями, а й тим, скільки разів він був одружений та скількох дітей має у свої 57 років.

Віктор Павлік – популярний український співак, він – виконавець багатьох знаменитих в Україні за кордоном пісень. Чоловік уже давно в шоу-бізнесі, та відомий він не тільки через свій голос, талант та музикальний продукт. У мережі активно обговорюється особисте життя виконавця. Це й не дивно, адже він за своє життя був одружений не один і навіть не два рази. А скільки дітей має співак – то взагалі: рахувати не перерахувати.

Уперше Віктор Павлік став батьком, коли йому було всього-на-всього вісімнадцять років. Він тоді й ще сам був буквально дитиною. А крайній раз у нього народився синок – це сталося у 2021-му році.

Найстарший син Віктора Павліка Олександр

Найстаршій дитині відомого співака стільки років, що вже й незручно його називати дитиною. Саші Павліку, найстаршому сину Віктора, у квітні буде тридцять дев’ять років.

Первістка співаку народила його найперша дружина Лідія. І якраз-таки Сашко Павлік – ідентичний до його зіркового татуся. Він із найменших років тягнувся до великої сцени, на якій виступав та виступає його батько. Сашко любив музику, творчість, мистецтво. Артистичні нахили помічали люди одразу. Як результат – Сашко став співаком. Зараз він одружений, має свого сина.

Найстарший син Віктора Павліка
Найстарший син Віктора Павліка

Найменший син Віктора Павліка Михайло

Зараз відомий співак Віктор Павлік одружений із жінкою, яка ще дитиною була фанаткою творчості виконавця. Очевидно, що вона набагато молодша за Віктора. Катерина Репяхова – мати найменшого сина Віктора Павліка, який народився у 2021-му році. Хлопчика назвали Михайлом. Катерина та Віктор разом виховують найменшого синочка знаменитого співака.

Найменший син Віктора Павліка
Найменший син Віктора Павліка

Схожі статті