Весна 2023: легкі та повітряні сукні на сонячну погоду від стилістів Злати Огнєвіч, Марії Яремчук, Тіни Кароль

Кожного сезону в модній спільноті з'являються нові тренди на стильні та цікаві речі, ці тренди якраз-таки задають наші знаменитості, публікуючи круті фото.

Як то кажуть, новий сезон — нові тренди. Мода змінюється настільки швидко та динамічно, що іноді навіть не встигаєш кліпнути. Безперечно, деякі популярні новинки можуть заворожити, шокувати або розсмішити. Здебільшого прийнято вважати, що висока мода — не для звичайних людей. Втім не рідко селебріті імплементують у своє повсякденне життя певні елементи одягу, які навряд-чи першими спадають на думку під час вибору образу на день. Тож сьогодні ми поговоримо про сукні, у яких з’являлись українські зірки на публіці і які, ймовірно, можуть стати трендовими весною 2023 року.

Злата Огневич

Українська співачка, телеведуча та представниця України на пісенному конкурсі “Євробачення 2013” опублікувала на своїй сторінці в інстаграм фото у надзвичайно елегантній сукні. Злата Огневич постала перед підписниками у довгій чорній сукні, що сидить по фігурі. Додаткового шарму дівчині надають вирізи в зоні коліна, декольте та плечей. Таким чином співачка виглядає дуже витончено та вишукано. Адже як казала Коко Шанель, у кожної жінки в гардеробі має бути маленька чорна сукня. Сукня подібного фасону є невмирущою класикою, що буде актуальною попри всі нові віяння моди.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Марія Яремчук

Українська естрадна співачка та учасниця “Голосу країни” Марія Яремчук також продемонструвала фоловерам свій креативний образ. Його креативність полягає в тому, що фасон сукні нагадує подовжену сорочку у дрібну клітинку жовтого кольору. Задля надання образу форми, стилісти підібрали дівчині жовтий корсет, що підкреслює її талію. Двома акцентами, що підкреслюють красу сукні, є жовтий берет та подовжений жовтий комірець, що спадає на плечі зірки.

Марія Яремчук
Марія Яремчук

Тіна Кароль

Цього разу українська співачка та телеведуча також здивувала фанатів цікавим та незвичним образом. Тіна вийшла червону доріжку фестивалю Berlinale у сукні із колекції “Втрачений джаз” української дизайнерки Марини Бойко. Віддалено вона нагадує японське кімоно, втім лише нагадує. Сама сукня білого кольору, із подовженими рукавами-кльош та написами українською мовою, що пов’язані із культурою України. Співачка виглядала неперевершено у цьому образі, тим самим вона довела, що дизайнерські речі це не просто про високе й далеке, але й про близьке та рідне.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Схожі статті