Екс-дружина Володимира Кличка не змогла втримати у секреті причину смерті його шурина: незавидний діагноз

Колишня дружина Володимира Кличка та матір його дочки Гейден Панеттієрі вперше розповіла, від чого насправді помер її молодший брат. Деталі в статті.

Минулого тижня стало відомо, що у родині колишньої дружини всесвітньовідомого боксера Володимира Кличка Гейден Панеттієрі сталося горе. У американської акторки помер молодший брат Дженсен. Примітно, що причини смерті молодої людини та обставини довго не розкривалися.

Колишня Кличка Гейден Панеттьєрі зі своїм новим хлопцем Браяном Гікерсоном
Екс-дружина Володимира Кличка розсекретила причину смерті його шурина. Гейден Панеттьєрі зі своїм новим хлопцем Браяном Гікерсоном

Екс-дружина Володимира Кличка розсекретила причину смерті його шурина

Зважаючи на увагу, яку привернув на себе хлопець, сім’я Гейден все ж таки вирішила не робити з цього секрету та розповіла своїм шанувальникам, що насправді сталося. Панеттієрі пішов з життя через хворобу серця.

Екс-дружина Володимира Кличка розсекретила причину смерті його шурина

Так, батьки покійного дали офіційну заяву виданню ET та розповіли, що Дженсен пішов з життя через кардіомегалію (збільшення розмірів та маси серця).

“Судмедексперт повідомив, що раптова смерть Дженсена була спричинена кардіомегалією у поєднанні з ускладненнями на аортальному клапані”

Окрім цього, сімейство попросило аудиторію дати їм можливість попрощатися з хлопцем, побути в жалобі та пережити цю втрату спокійно та без публічності.

Нагадуємо, що Гейден ніколи не була офіційною дружиною Володимира Кличка, а знаходилася лише в статусі його нареченої. Втім, стосунки мали досить серйозний характер, адже саме в них з’явилася дочка боксера Кайя-Євдокія. У досить маленькому дівчинку забрали на історичну батьківщину, і тривалий час вона проживала разом зі своїм батьком та бабусею. Згодом акторка заявила, що Володимир обманув її і дав їй на підпис документи, коли вона не знаходилася в адекватному стані.

Схожі статті