Найкращий макіяж для блондинок: візажисти Олі Полякової, Лілії Ребрик і Тіни Кароль розкрили всі секрети

Вдалий макіяж здатний творити справжні дива із нашою зовнішністю. Мабуть, ні для кого не секрет, що блондинкам та брюнеткам пасує дещо різна косметика.

Уміле користування косметикою – це справжній талант. Це вміння, яке ладне продемонструвати всі переваги зовнішності, приховати якісь недоліки й так далі. Саме через це не дивно, що на візажистів потрібно навчатися. Логічно, адже макіяж – це справжнє мистецтво. Відтак, можемо розкрити вам секрети професіоналів: для блондинок та брюнеток макіяж підходить зовсім інший.

Візажисти наших світленьких зірок показали, як працює алгоритм користування косметикою для блондинок.

Ольга Полякова

Знаменита українська виконавиця Оля Полякова завжди на публіці з ідеальною зачіскою та укладкою. Навіть у сторіс із дому співачка показується з фільтрами. Проте коли жінка при марафеті – то найчастіше вона має чорні густі стрілки. Ольга Полякова ще любительниця червоних губ, проте оскільки тоді треба відмовитись від улюблених стрілок, щоб не було занадто, жінка частіше все-таки обирає нафарбовані очі.

Ольга Полякова
Ольга Полякова

Лілія Ребрик

Популярна українська акторка Лілія Ребрик теж завжди з ідеальним макіяжем. Вона теж найбільше фарбує тільки очі, проте любить і червоні помади, однак малює губи рідше, аби не бути аж занадто яскравою на світлинах та у кадрі. Акцент – на очах, завдяки тіням.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Тіна Кароль

Знаменита українська співачка, виконавиця багатьох відомих пісень, наша поп-діва Тіна Кароль тривалий час була відома своїм яскравим макіяжем губ. Червона помада була справжнім символом співачки, вона навіть випустила свою помаду яскравого кольору. Проте згодом Тіна Кароль відійшла від такого макіяжу. Зараз жінка не акцентує уваги на губах. Її макіяж – це нафарбовані очі та ідеально промальовані брови під колір її світлого волосся.

Тіна Кароль
Тіна Кароль
spot_img

Схожі статті