Стопами зіркових батьків: де та ким працюють діти Павла Зіброва, Віктора Павліка та Ніни Матвієнко

Українські знаменитості мають не просто талант самостійно, вони ще й батьки дуже талановитих дітей, багато з яких продовжують справу батьків у шоу-бізнесі.

Українські зірки відомі на всю країну співаки та співачки, актори та акторки, телеведучі. Словом, таланту в нашої України вистачає, це точно. Ба більше – окрім того, що наші знаменитості славні своїми здібностями, вони ще й мають прекрасні сім’ї – чоловіків, жінок, чудових дітей. І якраз останні – не менш талановиті за своїх батьків. Багато хто із зіркових дітей продовжують справу мам і тат, починають працювати в шоу-бізнесі. Хто з них – читайте далі в нашому матеріалі про зірок та їхніх нащадків.

Павло Зібров

Єдина дочка Павла та Марини Зібрових – двадцятип’ятирічна Діана Зіброва теж уже стала популярною, як і її татко. Діана вже закінчила університет, вона – магістр із міжнародної журналістики, здобула диплом у Київському університеті. Зараз дівчина працює разом із татком, вона – концертний директор та прессекретарка Павла Зіброва.

Павло та Діана Зіброви
Павло та Діана Зіброви

Віктор Павлік

Найстарший син Віктора Павліка Олександр пішов по стопах батька. Павлік уперше став татом у 18 років. Тоді якраз народився Сашко, це було аж 1984-го року. Хлопець із найменших років був дуже артистичним та прагнув працювати в мистецтві. Він наразі є співаком, відомим українським музикантом.

Віктор Павлік із сином
Віктор Павлік із сином

Ніна Матвієнко

Українська легенда музики та естради Ніна Матвієнко відома не тільки в Україні, а й за кордоном. Так і її донька Тоня Матвієнко. Вона стала теж популярною виконавицею. Свого часу вона взяла участь у вокальному конкурсі, а потім почала записувати свої пісні, завдяки яким і стала дуже впізнаваною.

Ніна й Тоня Матвієнко
Ніна й Тоня Матвієнко

Схожі статті