Світлана Тарабарова розчулила мережу новим фото з новонародженою донечкою: “Безмежне щастя”

Українська співачка Світлана Тарабарова показала новий знімок з маленькою донечкою Марією.

Світлана Тарабарова, яка нещодавно стала мамою вдруге, поділилася знімком з донечкою. Дівчинку подружжя назвало Марією.
Раніше виконавиця поділилася з прихильниками історією про те, як вони з чоловіком придумали ім’я для майбутньої доньки. За спогадами співачки це сталося під час поїздки до Іспанії. Під час екскурсії собором Sagrada Família біля статуї Діви марії Світлана Тарабарова відчула всі ознаки токсикозу і зрозуміла, що вагітна. Про це вона відразу сказала чоловікові, режисерові Олексію Бондару.
Там артистка разом з чоловіком і обрали ім’я для майбутньої донечки. Тоді співачка зауважила, що Марія – єдине ім’я для дівчинки, яке їй подобається.

У підписі до нового знімку з маленькою донечкою, яким Світлана Тарабарова нещодавно поділилася у мережі, співачка поцікавилася чи хочуть підписники знати що відчуває зірка, тримаючи на руках донечку.

У коментарях до світлини прихильники співачки запевнили, що це найкраще відчуття. А дехто поділився, що пережив подібне вже шість разів. Незважаючи на це фанати зізналися, що їм було б цікаво почути думку кумира. Підписники співачки настільки розчулились знімком, що засипали виконавицю компліментами.
Раніше Світлана Тарабарова показала чуттєве відео, записане у пологовому. На ньому чоловік співачки Олексій Бондар співає новонародженій донечці пісню “Сонечко”, яку подружжя записало для неї.

У підписі до ролика співачка попросила не говорити чоловікові, що вона виклала відео на своїй сторінці у мережі.
Нагадаємо, що подружжя Світлани Тарабарової та Олексія Бондара вже виховує старшого сина Івана, якого назвали на честь дідуся чоловіка співачки. Як пояснила виконавиця, ім’я обирав чоловік, адже у його житті дідусь відігравав важливу роль.

Схожі статті